BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim itirafı Ezgi Baylar ağzından kaçırdı

Bu Tarz Benim yarışmasında finale kalan Ezgi Baylar'ın itirafı olay oldu. Okan Bayülgen'e katılan Ayşegül Melisa Doğan ise şok yaşadı.

Abone ol

İki kanal arasında kavga çıkartan Bu Tarz Benim için yarışmanın finaline kalan Ezgi Baylar'dan itiraf geldi. Okan Bayülgen'in programına katılan Ezgi Baylar ağzından kaçırdı. Canlı yayındaki o kavgalar için 'Bize onu yap dediler" itirafında bulundu.

Okan Bayülgen'in Star TV'de yayınlanan programına Bu Tarz Benim kızları konuk oldu. Programın en kavgacı ismi Ayşegül Melisa Doğan ile finale kalan ismi Ezgi Baylar, Okan Bayülgen karşısında terledi.

AYŞEGÜL'E ŞOK KÖPEK BENZETMESİ

Okan Bayülgen özellikle Ayşegül Melisa Doğan'ın üzerine gitti. Ayşegül için 'köpek' benzetmesi yapan Okan Bayülgen 'Erkek arkadaşınızı ısırdınız mı? Annenizi, babanızı ısırdığınız oldu mu?' diye sordu. İlk başlarda espriyi gülerek karşılayan Ayşegül Doğan ilerleyen dakikalarda hayli bozuldu.
okan-bayülgen-ve-ayşegül-doğan.jpg
EZGİ BAYLAR AĞZINDAN KAÇIRDI

Okan Bayülgen programdaki kavgalardan bir bölüm ekrana getirip Ayşegül'ü terletmeye devam edince araya giren Ezgi Baylar bir itirafta bulundu.

Ezgi Baylar 'Ama bize onu yap dediler" deyince Okan Bayülgen 'Öyle mi... Siz aslında bu kadar manyak değilsiniz. Onlar mı size yap dedi' diye sordu.
Ezgi Baylar da buna 'Evet' diye yanıt vererek kavgaların yapımcıların isteğiyle körüklendiğini itiraf etti.