BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim için Show'dan bomba karar

Bu Tarz Benim davasında formatı değiştirmesi gereken Show TV erkekleri yarışmaya dahil ediyor. TV8 'in de Bu Tarz Benim adını değiştirmesi gerekiyor.

Abone ol

TV8 ile Show TV arasındaki Bu Tarz Benim davasında mahkeme 'isim hakkını' Show TV kanalına, format hakkını ise Acun Ilıcalı 'nın kanalına vermişti. Bu Tarz Benim 'de format değiştirmesi gereken Show TV sürpriz bir değişime gitti. Bu Tarz Benim 'e artık erkekler de katılacak.

Show TV Bu Tarz Benim formatında kızların yanına erkekleri koydu. Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer alıyor.

ERKEKLER BU TARZ BENİM DİYECEK

Bu Tarz Benim podyumunda bugün ilk kez erkekler sahneye çıktı. Bundan böyle de Show TV Bu Tarz Benim'inde erkek yarışmacılar boy gösteriyor.
bu-tarz-benim-erkekler.jpgBu Tarz Benim Jürisine tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf edecek olan erkek yarışmacılar, bir yandan da rakiplerini geçmek için kıyasıya rekabet edecek.

BU TARZ BENİM ELEME GECESİNDE DE FARKLILIK VAR

bu-tarz-benim-show-tv-erkekler.jpgBülent Ersoy ’un da jüri koltuğunda oturduğu, Bu Tarz Benim’in Eleme Gecesi’nde ise, tüm yarışmacılar erkek partnerleri ile birlikte podyuma çıkacaklar.

BU TARZ BENİM KIZI NİL ANKA 'NIN SKANDAL FOTOĞRAFLARI ÇIKTI
Bu Tarz Benim kızlarından Nil Anka kulüplerde şarkıcılık yapıyor. 'Baskın' isimli single çıkartan Nil Anka şöhreti yakalayamayınca Bu Tarz Benim 'de soluğu alan isimlerden. Nil Anka ile ilgili asıl şaşırtıcı olan ise ünlü olmak için 2009 yılında verdiği pozlar... Nil Anka 'nın 6 yıl önceki haliyle bugünkü arasında inanılmaz bir fark var. Haliyle gören 'Bu gerçekten Nil Anka mı?' demekten kendini alamıyor.

NİL ANKA 'NIN 6 YIL ÖNCEKİ POZLARI
Bu Tarz Benim 'de renkli gözleri ile dikkat çeken Nil Anka orjinal halinde öyle değil. 6 yıl önce Magazinkolik sitesine verdiği pozlara bakanlar hayret ediyor. Nil Anka sadece göz rengini değil baştan sona kendini değiştirmiş.
nil-anka-fotoğraflari-6-yil-önce.jpg
Nil Anka röportajda 'sekste çok arzulu ama bir o kadar da iradeliyim" diyerek kendini tanımlıyor. Mankenlik yaptığı dönemde çektirdiği pozlar ise kariyerini hayli zedeleyecek türden.

NİL ANKA 'NIN BUGÜNKÜ HALİ

Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Nil Anka , mankenlikte istediği şöhreti yakalayamayınca şarkıcılığa soyunmuş. Tipini baştan aşağı değiştiren Nil Anka sosyetik kulüplerde şarkıcılık
yapıyor.


NİL ANKA 'NIN INSTAGRAM HESABI

Nil Anka Instagram 'daki hesabına 'mankenlik' döneminden kalma resimlerden hiç biri koymamış. Onun yerine hesabını eski dostlarının bile görünce tanıyamadığı yeni imajıyla doldurmuş.

nil-anka-fotoğraflari.jpg