BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim finalde Demet Akalın bombası

Bu Tarz Benim yarışmasının Show TV'de bu hafta yapılacak final gecesinde Demet Akalın sürprizi var.

Abone ol

Tartışmaları ve jürisiyle olay yaratan Bu Tarz Benim yarışmasının final bölümünde Demet Akalın sürprizi yaşanacak.

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren Bu Tarz Benim’in sürprizlerle dolu Eleme Gecesi ise, Cumartesi akşamına damgasını vuracak.

DEMET AKALIN, BU TARZ BENİM JÜRİSİNDE!

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Eleme Gecesi’nde, Demet Akalın rüzgarı esecek! Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

demet-akalin-bu-tarz-benim.jpg
Fenomen yarışmaya konuk jüri olarak katılan Demet Akalın, en güzel şarkılarıyla izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak.

FİNALDE KİM VEDA EDECEK?

Yarışmacılar bu hafta, ‘Kırmızı Halı’ konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar. Rekabetin en üst seviyede yaşanacağı Eleme Gecesi’nde, jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Bakalım bu sürprizlerle dolu gecenin sonunda, 100.000 TL büyük ödüle ve hayallerine kim veda edecek?

bu-tarz-benim-demet-akalin.jpgDemet Akalın’ın konuk jüri koltuğunda oturacağı ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’, Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!