BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.438,69
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim elenen Tuğçe Ergişi kime patladı?

Bu Tarz Benim yarışmasında kim elendi merakı haftasonu elemesinde netleşti, Tuğçe Ergişi elendi veda etmeden gidince çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasında Tuğçe Ergişi elendi peki favori isimlerden olan yarışmacı neden veda etmedi?

Bu Tarz Benim jürisinden en düşük puanı alan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler ile yarışmacıların önerdiği Tuğçe Ergişi elenecek isimler olarak ortaya çıktı.

Elenen isim Tuğçe Ergişi oldu. Tuğçe jüriyle tek tek sarılıp ağlayarak vedalaşırken, arkadaşlarından birine bile veda etmeden çekip gitti. Bu da çeşitli iddiaların ortaya atılmasına sebep oldu. 

TUĞÇE ERGİŞİ NEDEN VEDA ETMEDİ?

Yarışmacıları ile olay yaratan Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Ayşenur Balcı koruma altına alındığı için elenmekten kurtuldu.

bu-tarz-benim-ikizler-ve-tuğçe.jpg
İkizlerle birlikte ismi elenecek kişi olarak önerilen Tuğçe Ergişi jüriden geçer not alamayınca elendi. Kendisini eleyen jüriye elenme tepkisi vermeyen Tuğçe Ergişi öfkesine arkadaşlarına yöneltti. Jüriyle vedalaşan Tuğçe arkadaşlarından birine bile veda etmeden stüdyodan ayrıldı.


ALKIŞLARLA GİTMEK İÇİN Mİ?

Tuğçe Ergişi'nin vedasız stüdyodan gidişini sunucu Öykü Serter izah etmeye çalıştı. Sunucunun iddiasına göre Tuğçe Ergişi seyirci alkışıyla gitlmek için arkadaşlarına veda etmemişti. Ancak bu geçerli bir mazeret olarak görülmedi. Bu durumda jüriyle de vedalaşmamalıydı.

bu-tarz-benim-öykü-serter.jpg
ASIL SEBEP NE?

Tuğçe Ergişi'nin veda etmemesinin arkadaşlarına olan öfkeden kaynaklandığı yorumu yapıldı. Zira haftanın finalinde elenecek isimler arasında Tuğçe ile birlikte Özlem Özden, Aycan - Nurcan Şencan kardeşler, Ezgi Baylar ve Gizem Güler vardı. Arkadaşları elenmesi için onun ismini önerdiğinden jürinin önüne giden Tuğçe oldu. Haliyle de Tuğçe Ergişi arkadaşlarının ismini vermesine sinirlendi ve veda etmedi.

GRUPLAŞMA YÜZÜNDEN ELENDİM

tuğçe-ergişi-elendi.20141124084144.jpg
Tuğçe Ergişi elenmesinin gerekçesini yarışmada gruplaşma olmasına bağladı. Kendisini güçlü bir rakip gördükleri için isminin verildiğini öne süren yarışmacı karara tepki gösterdi.

TUĞÇE ERGİŞİ'Yİ YAKAN FATİH ÜREK OLDU
bu-tarz-benim-fatih-ürek.20141124083742.jpg
Bu Tarz Benim oylamasında jüri 2'de 2'de kalmıştı. Tuğçe Ergişi mi gidecekti yoksa ikizler Aycan ve Nurcan mı? Kararı ortaya çıkan oyu konuk jüri Fatih Ürek almıştı. Fatih Ürek, Tuğçe gitsin deyince favori yarışmacı gözyaşlarına boğulmuştu.

ELENEN TUĞÇE ERGİŞİ'NİN SON PERFORMANSI