BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim birincisi Maria inanamadı

28 Ocak akşamı ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışmasında günün birincisi Maria Surina oldu. Maria Surina Bu Tarz Benim jürisinden 1000 lirayı bu kıyafetle aldı.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasının TV8 kanalındaki yayınında günün birincisi belli oldu. 28 Ocak gününün birincisi yarışmanın en güzel kızlarından Maria Surina oldu.

BU TARZ BENİM MARİA KİME BENZETİLDİ?

Bu Tarz Benim 'de bol yıldızlı bir gün yaşandı. Sadece Gülşah, Gökçe ve Almila yıldız alamayan isim oldu. Eleme gecesine son iki gün kala 1000 liralık çeki kazanan ismi jüri üyeleri belirledi.

Bu Tarz Benim jürisi ilk kez hiç tartışmadan günün birincisinin Maria Surina olduğunu duyurdu. Maria Surina çeki kazandığını öğrenince çok şaşırdı ve 'İnananamadım' dedi.

bu-tarz-benim-maria-surina-günün-birincisi.jpgİşte Maria Surina 'yı günün birincisi yapan kıyafeti:



SHOW TV'DEKİ BU TARZ BENİM 'DE YILDIZ TİLBE ÖVGÜLERİ

Bu Tarz Benim 'in Show TV'deki versiyonunda ise Yıldız Tilbe'ye övgüler yağdı. "Hepimiz Yıldız Tilbe'nin hayranlarıyız" sözlerinin ardından Duygu Harman onun taklitini yaptı. Hatırlanacağı gibi TV8'deki Bu Tarz Benim 'in eleme gecesine katılan Hülye Avşar, Yıldız Tilbe sözleri ile olay yaratmıştı. Show TV Bu Tarz Benim jürisi de Yıldız Tilbe övgüleri ile rakip Bu Tarz Benim'e nispet yapmış oldu.