BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim Aygün Aydın çıldırdı!

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarında Aygün Aydın'ın erkek arkadaşı Orkun, canlı yayına bağlanarak Aygün ile yaşadıkları gerginliğin perde arkasını anlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM-Bu Tarz Benim'in format değişikliğine giderek yarışmacıları erkek partnerlerle podyuma çıkarması sonrası nişanlısı tarafından terk edilen Aygün Aydın, eski nişanlısı Orkun'un yayına bağlanmasıyla öfke patlaması yaşadı. Bu Tarz Benim'in yarışmacılarında Aygün Aydın'ın erkek arkadaşı Orkun, canlı yayına bağlanarak Aygün ile yaşadıkları gerginliğin perde arkasını anlattı.

ESKİ NİŞANLISI ORKUN CANLI YAYINA BAĞLANDI

Özür dilediğini ve sabah 9'a kadar Aygün'ün kapısında beklediğini anlatan Orkun'a, Aygün çok sinirli cevaplar verdi. Televizyon sektöründe çalışmak istediğini vurgulayan Aygün, Orkun'a sitem etti.

ekran-resmi-2015-02-21-13.15.20.png

EBRU AKEL BİLE SAKİNLEŞTİREMEDİ

Ebru Akel, Aygün'ü sakinleştirmeye çalışsa da , Aygün eski nişanlısını, kendisnin televizyon sektöründe çalışmak istemesini  kaldıramadığını, evliliğin ve yuva kurmanın ciddi bir sorumluluk olduğunu, Orkun'un bunu uygun davranmadığını ve fevri çıkışlar yaptığını ifade etti.

aygun-aydin-bu-tarz-benim.20150221131157.jpeg

NİŞANLISI FORMATTAN DOLAYI TERK ETMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Aygün Aydın'ın erkek arkadaşı sürpriz yaparak yayında evlenme teklifi etmiş ardından da Aygün Aydın’ı Jüri üyesi Bülent Ersoy ’dan istemesiyle nişanlanmışlardı. Nişanlanmasının ardından terk edildiğini açıklayan Aygün gözyaşlarını tutamadı. Bu tarz Benim’in formatının değişmesiyle birlikte yarışmacıların erkek partnerlerle podyuma çıkmasını kıskanan nişanlı Aygün Aydın’ı terk etti.

ekran-resmi-2015-02-21-13.13.53.png 

İŞTE BÖYLE NİŞANLANMIŞTI