BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,24
HABER /  GÜNCEL

Bu Tarz Benim 29 Kasım elemesi sürpriz var

Bu Tarz Benim'de geçen hafta Tuğçe Ergişi elendi peki bu hafta eleme gecesinde Ayşegül Doğan ya da Özlem Özden için sürpriz yaşanır mı?

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasında geçen hafta Tuğçe Ergişi elendi peki 29 Kasım eleme gecesinde kim gider?
bu-tarz-benim-eleme-gecesi-özlem.jpg

BU TARZ BENİM ELEME GECESİ BOMBASI
Bu Tarz Benim'in sivri isimleri Ayşegül Doğan ile Özdem Özden elenecek isimler arasında haliyle büyük bir süpriz yaşanabilir.


Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu hafta koruma altına alınan ikizler Aycan ve Nurcan kardeşler ile Ayşenur Balcı hayli rahat.

Banu Alkan'ın konuk olarak katılacağı Bu Tarz Benim'de geçen hafta bilindiği gibi yarışmanın favori isimlerinden Tuğçe Ergişi elendi. Nur Bozar'dan sonra iddialı bir ismin daha elenmiş olması gözleri Ayşegül Doğan ile Özlem Özden'e çevirdi.

bu-tarz-benim-29-kasim-eleme-gecesi.jpgBu Tarz Benim 29 Kasım eleme gecesi büyük bir sürprize gebe...

KİMLER ELENİR?

Bu Tarz Benim'in 29 Kasım eleme gecesinde koruma altına alınmadıkları için Özlem Özden, Ezgi Baylar, Ayşegül Doğan ve Gizem Güler eleme listesinde yer alıyor.


Özlem Özden ve Ayşegül Doğan'ın agresiflikleri göz önüne alındığında her ikisinin isminin de elenmek üzere önerilmesi sürpriz olmayacak. Bu Tarz Benim'in yayınlanan eleme gecesi tanıtım kaydı da bu yönde işaretler veriyor.

BANU ALKAN VE KEMAL DOĞULU ŞOVU

Bu Tarz Benim eleme gecesinde Banu Alkan ile Kemal Doğulu'nun 'aşk' dolu pozları da hayli konuşulacak. Şarkıcılık denemeleri yapan Kemal Doğulu eleme gecesinde Banu Alkan ile "Neremi, Neremi" şarkısıyla düet yapacak.

bu-tarz-benim-banu-alkan.20141128202930.jpg
Bu Tarz Benim eleme gecesinde Kemal Doğulu ile Banu Alkan düet yaptı

AYŞEGÜL DOĞAN VE ÖZLEM ÖZDEN YİNE KAVGA ETTİ

28 Kasım gecesi yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Özden Özden klasik kavgalarından birini yaptı.

ayşegül-doğan-ve-özlem-özden.20141128195013.jpgBu Tarz Benim eleme gecesinde Özlem Özden ve Ayşegül Doğan elenecek isimler arasında

"Gizem'e söylediğini düşman söylemez" diyerek tartışmaya giren Özlem Özden, Ayşegül teyze diyerek rakibinin damarına bastı. Ayşegül Doğan ise Gizem Güler ile Özlem Özden arasında ittifak olduğunu öne sürdü. Özlem Özden ise rakibinin damarına daha da basarak "Dokunduğun 30 gün yaşamıyor' dedi.



BÜTÜN KAVGALARDA AYŞEGÜL VAR!

Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan son haftalarda sergilediği agresiflik dozajı ile Özlem Özden'i solladı. 28 Kasım gecesinde üç ayrı kavgaya imza atan Ayşegül Doğan ikinci kapışmasını Ayşenur Balcı ile yaşadı.

ayşegül-doğan-bu-tarz-benim-elendi.jpgAyşegül Doğan Bu Tarz Benim'de Ayşenur Balcı ile de kavga etti.

Hazır cevaplılığının yerini agresiflik alan Ayşegül Doğan, bu tutumuyla eleme gecesinde ismi belki de en çok söylenecek isim olabilir.



ÖZLEM ÖZDEN'İN KABAK TADI VEREN KAVGALARI

Ayşegül Doğan Bu Tarz Benim'de son kavgasını yine Özlem Özden ile yaptı. Özlem Özden de agresif tutumu ile Bu Tarz Benim yarışmasında ismi elenecekler arasında yer alıyor.

bu-tarz-benim-özlem-özden-elendi-mi-.jpgŞimdiye kadar bir kaç kez elenmenin eşiğine gelen Özlem Özden, artık kabak tadı veren kavgaları ile yarışmaya veda ederse izleyenler bayram edecek.


GİZEM GÜLER'DEN NUMARADAN KAVGA


Bu Tarz Benim'in yarışmacıları arasında ismi giderek öne çıkmaya başlayan Gizem Güler, Özlem Özden taklidi ile jüriyi güldürdü. Numaradan kavga eden ikili o kadar inandırıcıydı ki fırsat bu fırsat deyip birbirleri hakkındaki tüm kötü düşünceleri de ortaya döktüler.