BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.430,89
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim 26 Kasım- Kızların amansız sponsor kavgası

Bu Tarz Benim'in 26 Kasımda yayınlanan bölümüne kızların sponsor kavgası damga vurdu. Ayşenur Balcı ve Ayşegül Melisa Doğan'ın ilginç diyaloğu

Abone ol

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Ayşenur Balcı, Ayşegül Melisa Doğan'ı kendisini taklit etmekle suçlayınca iki yarışmacı arasında sert bir şekilde tartışma yaşandı.

İŞTE YARIŞMADAKİ O ANLAR




ÖZLEM ÖZDEN JURİ KOLTUĞUNDA

Bu Tarz Benim yarışmacılarından Özlem Özden, jüri koltuğuna oturdu...



Bu Tazr Benim'de yine olay var! Jürinin yaptığı yorumlar, yarışmacıların birbirlerini ile tartışmaları ile sürekli gündem olan sevilen ve fenomen olan yarışmaya bu kez ekşi sözlük yazarlarının Nur Bozar yorumları damgasını vurdu.

Yılın fenomen programı Bu Tarz Benim'de bu sefer ilginç bir tartışma yaşandı. Programla ilgili sayfalarca görüşün yazıldığı Ekşi Sözlük , jüri ve yarışmacılar arasında gerilime neden oldu.

Yapılan yorumlar jüriyi birbirine düşürdü.

nur-bozar.20141126102659.jpg

Ekşi Sözlük yazarları arasında Bu Tarz Benim oldukça popüler . Sözlükte programla ve yarışmacılarla ilgili sayfalarca görüş yazılıyor.

Sözlüktekilerin çoğunluğu Nur Bozar lehine yazılar yazıyordu. Nur Bozar elendikten sonra Özlem Özden ön plana çıktı. Ayrıca Sözlük'te Bu Tarz Benim'de bazı yarışmacıların 'torpilli' olduğu, Ayşegül Doğan'ın bir yapımcının 'yeğeni' olduğundan dolayı kayırıldığına dair de bazı görüşler dile getiriliyor. 

nur-bozar3.jpg

İşte Bu Tarz Benim'in dünkü bölümünde bu görüşlerin hem yarışmacılar hem de jüri arasında rahatsızlığa yol açtığı ortaya çıktı.

Program canlı yayınlanmadığı için perde arkasında tam olarak nelerin yaşandığı aktarılmasa da Gizem Güler ile Özlem Özden arasındaki tartışmada Ekşi Sözlük gündeme geldi. Yayıncı kanal "Ekşi" kısmını sansürleyerek bu diyalogları aktardı.

Özlem Özden, Gizem Güler'e "Senin sırrın ne, ne diye hiç gala gecelerinde elenmen için ismin söylenmiyor" dedi. Gizem Güler ise "... Sözlük'ten duyduklarını buraya taşıyorsun" yanıtını verdi.

Jüri üyeleri de Özlem Özden'in "sır" sözünden rahatsız oldu. Nur Yerlitaş , hem Özlem Özden'e hem de bu iddialara genel bir yanıt verdi. Yerlitaş, "Biz tarza bakıp karar veriyoruz. Ama kimse dinlemiyor... Sözlük'te yazılanlara ne bakıyorsunuz. Buralara taşımayın bunları" diyerek sinirlendi.

PEKİ NUR BOZAR İÇİN YAPILAN YORUMLAR NELER?

nur-bozar-1.jpg

nur-bozar-2.jpg

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının jürileri arasında gergin anlar yaşandı. Bu Tarz Benim'in bugünkü bölümüne Nur Yerlitaş'ın kumaş kavgası damgasını vurdu.

Yerlitaş önce Ivana Sert'i ardından da Kemal Doğulu'yu azarladı.

İŞTE O ANLAR

NUR YERLİTAŞ'TA İVANA'YA AYAR

Show TV ekranlarının ve gündüz kuşağının en sevilen ve en çok izlenen stil, tarz yarışması Bu Tarz Benim'e, geçtiğimiz gün misafır yarışmacı adayı olarak katılan Nazlı Sultan Yayla damga vurdu.

screen-shot-2014-11-25-at-10.07.40-am.png

3 yaşında bir çocuk annesi olan yarışmacı stili ve yaptığı kombinle diğer kızların papucunu dama attı. Juriden de tam puan almayı başaran Nazlı Sultan yıldızı kaptı.

"YENİ NUR BOZAR"

Podyuma çıkar çıkmaz güzelliği, şıklığı ve zerafeti ile sosyal medyada olay olan güzel yarışmacı için Bu Tarz Benim'in yeni Nur Bozar'ı denildi.

screen-shot-2014-11-25-at-10.07.46-am.png