BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.434,83
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim 22 Kasım elemesi sürpriz var

Nur Bozar'ın geçen hafta elendiği Bu Tarz Benim yarışmasında bu hafta kim elenir? Bu Tarz Benim finalinde Özlem Özden gidecekler arasında.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasında geçen hafta Nur Bozar geçen hafta elendi peki bugünkü final gecesinde sıra kimdeydi?

Bu Tarz Benim jürisinden en düşük puanı alan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler ile yarışmacıların önerdiği Tuğçe Ergişi elenecek isimler olarak ortaya çıktı.

Elenen isim Tuğçe Ergişi oldu. Tuğçe jüriyle tek tek sarılıp ağlayarak vedalaşırken, arkadaşlarından birine bile veda etmeden çekip gitti.

BU TARZ BENİM ELEME ANI! STÜDYOYU BÖYLE TERKETTİ

Özlem'in en çok kavga ettiği isim olan Ayşegül Doğan ile Ayşenur Balcı ise bu hafta koruma altına alındığı için elenmedi.

Bu Tarz Benim yarışmasının bu haftaki final gecesinin konuğu
Fatih Ürek... Ünlü sanatçı eğlendirdiği yarışmada bazı anlarda çileden çıktı.

bu-tarz-benim-fatih-ürek.jpg
BU HAFTA ELENMEYECEK 2 İSİM

Haftayı dört yıldızla birinci tamamlayan Ayşegül Doğan taç taktığı için elenmeyecek ilk isim oldu. Diğer ismi ise Bu Tarz Benim jürisi seçti. 3 yıldız alan isimler içinde Ayşenur Balcı koruma altına alınan ikinci isim oldu.

Yarışmanın elemesinde rakipleri Ayşegül ile Ayşenur'un ismini veremeyecek. Haliyle yarışmanın en tartışmalı isimleri bu hafta rahat olacak.


ÖZLEM ÖZDEN ELENİR Mİ?

Bu Tarz Benim yarışmasının sinir bozan isimlerinden Özlem Özden bu hafta topun ağzında. Yarışmanın flaş ismi Nur Bozar'ın elenmesinin ardından Özlem Özden'in elenmesi büyük bir sürpriz olabilir.
bu-tarz-benim-özlem-özden-şeytan-gibi.jpgÖzlem Özden final gecesine tuhaf bir kıyafet ve boynuzu andıran saç modeli ile katılıyor.

FİNAL AREFESİNDE YİNE KAVGA

Bu Tarz Benim yarışmasının final arefesindeki Cuma akşamı yayınlanan bölümünde Özlem Özden ile Ayşegül Doğan artık bayma noktasına getiren malum kavgalardan birine daha imza attı.



ÖZLEM ÖZDEN : SEN KORKAKSIN!

Özlem Özden de Ayşegül Doğan'ın kıyafetlerini yerden yere vurdu. Kıyafet eleştirisini kişiselleştiren Özlem Özden, "Ayşegül dünyanın en güzel parçalarını giysen bile hiç elit gözükmüyorsun. Ben senin gözlerine baka baka konuşuyorum. Sen arkanı dönüyorsun. Böyle arkanı dönerek devam et. Hayat senin önüne öyle bir gelir ki çocuk gibi arkanı dönemezsin. Sen korkaksın yüzüme bakabil" dedi.