BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Bu sorular Sağlık Bakanı'nı kızdıracak!

Sağlık çalışanlarının twitter'dan sürdürdükleri eylemlerinin bu haftaki hedefi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu.

Abone ol

İNTERNETHABER- Sağlık çalışanlarının twitter üzerinden başlattıkları eylem 10'ncu haftasına girdi. 10 haftadır sosyal medyada çığ gibi büyüyen sağlık çalışanlarının sesini sağır sultan duydu ancak Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu duymadı.

Seslerini bakana ulaştırmakta güçlük çeken binlerce sağlık personeli ise çareyi bu hafta twitter'da #Bakanasoruyoruz etiketiyle yürütmekte buldular.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu twitter üzerinden soru yağmuruna tutan sağlık personeli bu hafta da TT listesine girmeye aday.

HER SALI SAAT 21.00

İşte her salı 21.00'de twitter'da bir araya gelme kararı alan sağlık emekçilerinin Sağlık Bakanı'na sordukları o sorular..

esen savaş ‏@Dresensavas 20h "@AH_Hukuku_com: @ #BakanaSoruyoruz sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı verilmemesinin gerekçeleri nelerdir?"

esen savaş ‏@Dresensavas 20h "@SaglikCalisani: #BakanaSoruyoruz 5 dakikada muayene edilen bir hasta sağlık hizmeti aldığını gerçekten düşünüyor mu?"

Ali Çifci ‏@drcifci 21h #BakanaSoruyoruz @a_ahmetboken 1800 tl emekl maaşı, bu kadar okumaya neden gerek duyuldu ki, ilim,bilim bu kadar mı degersiz

Uzm. Dr. Fatih BATI ‏@drfatihbati 21h @a_ahmetboken #BakanaSoruyoruz Performans sistemi hekimleri yarıştıran, puan peşinde koşturan bir sistem değil mi?..

Hikmet yılmaz ‏@drhyilmaz 21h #BakanaSoruyoruz @trthaber hastaların olur olmaz talebini karşılamayınca SABİM denen sisteme şikayet ve gereksiz bürokrasi ile uğraşıyoruz.

Uzm. Dr. Fatih BATI ‏@drfatihbati 21h @a_ahmetboken #BakanaSoruyoruz 10 haftadır twitırda seslerini duyuran sağlık çalışanlarını sayın Müezzinoğlu gördü mü? Okudu mu?.

şebnem baltacı ‏@eriskin777 21h #bakanasoruyoruz söylemleriniz halen hekimi üçkağıtçı gereksiz ilaç ve tetkiklerle devleti soymaya çalışan bir düzenbaz olarak gösteriyor.

kutbettin demir ‏@absans34 21h @a_ahmetboken #BakanaSoruyoruz Hakettiğimiz emeklilik ücreti için bakanlığımızın bir çalışması var mı