BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  MAGAZİN

Bu şarkı Hadise'yi çıldırtacak

Ünlü aranjör Sinan Akçıl iki hafta sonra piyasaya çıkacak 'Kapı' adlı yeni albümünde eski sevgilisi Hadise'ye ağır eleştiri içeren bir şarkı yaptı

Abone ol

Yeni albümüyle müzik listelerinin zirvesini zorlayan Hadise'ye eski sevgilisi Sinan Akçıl'dan şarkı şoku.

Müzik dünyası Sinan Akçıl'ın önümüzdeki günlerde yayınlanacak, bir dönem büyük aşk yaşayıp ayrıldığı Hadise'ye yazdığı hiciv dolu ve 'nokta nokta'lı şarkıyı konuşuyor.

İki yıllık tutkulu bir ilişkinin ardından 2010 yılında ayrılan ikili, sosyal medya üzerinden birbirine göndermede bulunmuş, Hadise'nin ablasının Twitter'da Sinan Akçıl'ı kast ederek küfür yazdığı konuşulmuştu. O dönem "İlişkimiz ablası yüzünden bitti" diyen Sinan Akçıl'in yeni şarkısındaki " Söylediğim sözlerin hangisi yalan? Gölgendeki ......'ya sor utanmadan" sözleriyle şarkıcının ablasını kastettiği iddia ediliyor.

KAZA TAZMİNATI ÖDEYECEK

  öte yandan Besteci Sinan Akçıl, Emel Müftüoğlu'na ait ciple 2004 yılında yaptığı kaza nedeniyle tazminata mahkûm edildi. Kazada kolundan yaralanan kurye İsmail Şen'in açtığı davada mahkeme her iki ünlünün toplam 48 bin TL'lik tazminatı müştereken ödemesine karar verdi.

İşte o şarkı:

Ben seni sevmemişim başka biriymiş, Gösterdiğin her şey hep sahte delilmiş. Senin kalbin delinmiş, bendeki aşk çoktan silinmiş. Söyledigim sözlerin hangisi yalan? Gölgendeki kişiye sor uzatmadan. Söylediğim sözlerin hangisi yalan? Gölgendeki ......'ya sor utanmadan. Yapma bunu yapmacık, sende her şey azıcık, Yalan dolu bu yolda, kim sever seni zorla? Yapma bunu yapmacık, sende her şey azıcık. Sen seninle küs yine, ben benimle barışık.