BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Bu şaka mı? dedirten basın toplantısı!

HEPAR'ın il başkanı boş binada düzenlediği basın toplantısında söyledikleri ile gazetecileri bile hayrete düşürdü

Abone ol

Balıkesir’de yeni parti binasına taşınan HEPAR, atama yolu ile başkan olan İl Başkanı Mehmet Ali Özcan ile Büyükşehir Belediye seçimlerine hazırlanıyor. İl Başkanı Mehmet Ali Özcan, boş binada karşıladığı gazetecilere öyle şeyler söyledi ki insan kendini ' şaka mı' demekten alıkoyamıyor.

Partinin üye sayısının kaç olduğunu soran gazetecilere, "Şu anda sıfır üyemiz var" diyen Mehmet Ali Özcan, yönetim kurulunda 8 kişi olduklarını, kendisi ve arkadaşlarının da henüz resmi üye olmadıklarını, genel merkezden gönderilecek üye formlarıyla birlikte kayıt işlemlerine başlayacaklarını söyledi.

BEN DE PAMUKOĞLU DA NORMAL DEĞİL

HEPAR Genel Başkanı Emekli Tuğgeneral Osman Pamukoğlu ile aralarında geçen bir diyalogu anlatan İl Başkanı Mehmet Ali Özcan, Pamukoğlu’nu kastederek, “Beni ilk gördüğünde baktı 'siz normal birisi değilsiniz' dedi bana. Ben de normal birisi değilim, 'normalim demedim zaten' dedim. 'Ama siz de normal değilsiniz' dedim. 'Evet ben de normal değilim' dedi” şeklinde aralarında geçen konuşmayı aktardı.

PATLAK AMPÜLE GİDENLERE ŞİİR YAZDIM

Şairlik yönü de bulunan Mehmet Ali Özcan, patlak ampüle gidenlere bir şeyler söylemek için yazdım dediği ‘Madammış meğer adam sandıklarımız” dizelerinin geçtiği şiiri okudu. Kendisinin eski Demokrat Partili olduğunu söyleyen Mehmet Ali Özcan, Dursunbey ilçe yönetimi ve Süleyman Demirel’in de aynı karede bulunduğu fotoğrafı gazetecilere gösterdi. Fotoğrafı 24 Ocak 1998 tarihinde çektirdiklerini ifade eden Özcan, bir süre önce Süleyman Demirel’i ziyaret ettiğini anlattı. Mehmet Ali Özcan, “O gün sağolsun baba, aynı saatte birine daha randevu vermiş. O zaat da damatları Sayın İlhan Kesici, sadece üçümüzüz makamda. Neden aynı saate çakıştırdığını ben daha iyi biliyorum. Orada Sayın İlhan Kesici’ye mesaj vermek istedi” dedi.

ANKARA'DA AÇAMAYACAĞIM KAPI YOK

Kendisinin Ankara’da açamayacağı kapı olmadığını ifade eden Mehmet Ali Özcan, “Şu muhalefetin il başkanları var ya, iktidardakine bir şey demiyorum. O iktidar olduğu için girebilir. Ama ben Ankara’da bir çok kapıya girdim, çıktım, geldim. Şimdi isim vermeyeyim, bir çoğu da genel müdür yardımcısı ve genel müdür seviyesinde. Ben muhalefet milletvekillerinin girebileceğini sanmıyorum. Sekreterleri atlatır. Yok derler, toplantıda derler” dedi.

Partiye gelen arkadaşlarını isimsiz kahramanlar olarak gazetecilerle tanıştıran Mehmet Ali Özcan, “Benim işim mecnunlarla. Balıkesir’de deli derler onlara. Ben sabaha karşı onlarla sokakta beraberim. Bir şeyler paylaşıyoruz onlarla. Benim cebimde hiçbir zaman 10 TL’den başka büyük para bulamazsınız. En büyük param budur. 100 lira 200 lira taşıyacak insan değilim. Ama ben bunu paylaşmayı severim, kiminle? O mecnunlarla. İsim de veririm size Mehmet, Şevket, Özgür” diye konuştu.

Türk bayrağı üzerine yazdığı şiiri de gazetecilere okuyan Mehmet Ali Özcan, basın toplantısına sadece 2 kişiden fazla kimse gelmemesinden yakınıp, gelenlere teşekkür etti.