BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.496,26
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Bu projenin adını sen koy!

Uluhan Grup, Beylikdüzü'nde hayata geçireceği konut projesinin ismini ödüllü bir yarışma ile arıyor.

Abone ol

Esenyurt'ta başta bina sağlamlığı ve konfor olma üzere bölgenin çıtasını yükselten Acunkent ve Babil Kuleleri projelerine imza atan Uluhan Grup, Beylikdüzü'nde start vereceği 3'üncü büyük projesi için isim yarışması düzenliyor.

Herkese açık olan yarışmada birinciye iPhone 4S, ikinciye iPad 2, üçüncüye iPhone 3 armağan edilecek.

ONLİNE KATILIM

Uluhan Grup'un Beylikdüzü projesi isim yarışmasına katılmak için www.uluhangrup.com.tr/yarisma sitesine girip dört maddelik formu doldurmak ya da info@uluhangrup.com.tr adresine mail göndermek yeterli oluyor. İki hafta boyunca devam edecek yarışma kapsamında her yarışmacıya bir başvuru numarası verilecek.

MUHTEŞEM PROJE

Beylikdüzü'nün yaşam standartlarını yükseltecek yeni yaşam ve iş merkezi 2.000 konuttan oluşuyor. Yüzde 85'i yeşil alandan oluşan yaşam merkezinde yer alan dairelerin tamamında balkon bulunuyor ve yüzde 90'ı deniz manzarası görüyor. Merkezde hastane, tiyatro okulu, pazar, çarşı, spor salonu gibi sosyal tesisler yer alıyor.

Beylikdüzü'nde her ayrıntısı titizlikle projelendirilen yeni bir yaşam ve iş merkezi inşa edeceklerini ifade eden Uluhan Grup yetkilileri, büyük konut projelerinin isimlerinin genellikle reklam ajansları tarafından önerildiğini, bu alanda da bir farklılık yaratmaya çalışarak Beylikdüzü projesine halkın isim bulmasına karar verdiklerini belirtiyorlar.