BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Bu proje geri alım garantisi sunuyor

BEZA İnşaat,yapımını sürdürdüğü Maksimum Life Projesi için teslim sırasında yüzde 25 karla geri alım garantisi sunuyor.

Abone ol

6 blokta toplam 160 daireden oluşan Maksimum Life projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda 4.500 m2 alan üzerinde inşa edilen Maksimum Life, Anadolu Yakası’ndaki yeni İstanbul’un projeler bölgesinde yükseliyor.

MAHSİMUM LİFE PROJESİ 6 AYDA TAMAMLANACAK

Özellikle yalnız yaşayanlar, yeni evli çiftler, az nüfuslu aileler ve kira getirili daire sahibi olmak isteyen yatırımcılar için ideal bir proje olan Maksimum Life’ta, 60 ve 70 m2 büyüklükte 1+1’ler ile 120 m2 genişliğinde 2+1 dubleks daireler yer alıyor. Yüzme havuzu, kapalı otopark, AVM, süs havuzu,çocuk oyun alanı, spor merkezi ve toplantı salonu gibi sosyal donatılara sahip Maksimum Life projesinde tüm etaplarının teslimi 6 ay içinde tamamlanmış olacak.

PROJE 8 YILDA KENDİNİ ÖDÜYOR

Dört bir tarafı; TEM Otoyolu, Okan, Sabancı, Süleyman Şah ve Gedik Üniversiteleri, lojistik merkezleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport AVM, Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmış olan İstanbul Park, Teknopark ve Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi (HABOM) ile çevrili olan Maksimum Life, sahip olduğu kira getirisi ile 8 yıl gibi kısa bir sürede kendini geri ödüyor.