BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,34
HABER /  GÜNCEL

Bu pastalar çok şirin

“Yeni Hayatı” Bez Pasta Dükkanı’nın “leziz” pastalarıyla kutlayın!

Abone ol

Özelikle Amerika ve İngiltere’de “Doğum” ve “Baby Shower Partileri”nin vazgeçilmez hediyeliği Bebek Bezi Pastası, “Bez Pasta Dükkanı” kalitesiyle artık bir tık ötenizde!

Sıradışı tasarımlarıyla www.bezpastadukkani.com adresinde hizmet veren Bez Pasta Dükkanı, doğum ve baby shower partileri için ürettiği hediyelik pastalarla hem yeni anne- babayı mutlu ediyor hem de yeni doğanın temel ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılıyor. Bebekleri pembe ve mavi esaretinden kurtarıp gökkuşağı renkleriyle buluşturan Bez Pasta Dükkanı’nda her pasta hijyenik koşullar gözetilerek, titiz el işçiliği ile hazırlanıyor. Belli bir tema dahilinde, tekstil ve aksesuarlarla içeriği zenginleştirilen pastalarda, bebek bezinden süsleme detayına kadar, her aşamada kalite ön planda tutuluyor. Bez Pasta Dükkanı yeni hayatlara farklı bir şekilde “merhaba” diyebilmenin arayışı içindeki pastaseverleri www.bezpastadukkani.com adresine bekliyor.

HİJYENİK VE KULLANIŞLI

Bebek bezlerinin dış etkenlere maruz bırakıldığı yaygın tasarımların aksine Bez Pasta Dükkanı’ndaki tüm pastalar, bebek bezlerinin hijyenik özeliklerini koruyacak biçimde paketinden çıkarıldığı anda sarılıp üzerleri kapatılarak tasarıma dahil ediliyor ve belli bir tema gözetilerek tekstil ve aksesuarlarla süsleniyor.

screen-shot-2012-01-04-at-7.42.00-pm.png

NEDEN BEZPASTA?

Bebek bezi pastasının iç dolgu malzemesi bebek bezlerinden oluşur. Bezlerin pasta şekline getirilmesinin ardından pastanın üzerine eklenen bebek battaniyesi, banyo havlusu, tulum, badi, çorap, dişlik, biberon, şampuan gibi pastada kullanılan her malzeme bebeğin ihtiyaçlarına yöneliktir. Bu nedenle yeni anne-babaya bebek bezi pastası hediye ettiğinizde onlara hem bir buket çiçek kadar güzel görünümlü hem de kullanışlı bir hediye vermiş olursunuz. Üstelik gerçek çiçeklerin aksine hastane odasına kabul edilebilir bir hediye olduğu için rahatlıkla anne, baba ve bebeğe ulaştırabilirsiniz.

PASTACI HAKKINDA

Bez Pasta Dükkanı’nın “Pastacısı” bebek bezinden pasta yapma macerasına, yakın bir arkadaşını doğum yatağında gülümsetebilmenin arayışla atıldı. Giderek kendini uçuşan tüller, parıldayan kurdeleler, yumuşacık tekstiller ve sevimli oyuncaklar arasında eğlenerek yaptığı pastalarla, başka yeni anne babaları da kucaklarında bebekleriyle gülümsetirken buldu.

Çevresinden aldığı olumlu tepkilerle hobisi gerçek bir işe dönüştü ve “Bez Pasta Dükkanı” kapılarını pasta severlere açtı.