BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.437,95
HABER /  DÜNYA

BU OFİSLER AMERİKA’DA DEĞİL, BURSA’DA

Türkiye’nin ilk e-ticaret şirketi olmasının yanı sıra web.tv projesiyle sanal alemde söz sahibi olan bir teknoloji şirketinin Bursa’da özel ...

Abone ol

Türkiye’nin ilk e-ticaret şirketi olmasının yanı sıra web.tv projesiyle sanal alemde söz sahibi olan bir teknoloji şirketinin Bursa’da özel olarak tasarlanmış binasında; Osmanlı tarzı yapılar, teleferik kabininden ve ipek kozasından yapılmış toplantı salonları ile aydınlık cam bölme mekanlar çalışanların motivasyonunu artırıyor.
Görükle Yerleşkesi’ndeki Uludağ Teknopark’ın hemen yanında, eski Bursa temasının yanı sıra modern çizgilerle karışık bir mimari projelendirme yapan TURKTİCARET.net firması, yeni binasında çalışanlarının motivasyonunu en yükseğe çekmeyi hedefliyor. 2 bin metrekarelik alana bir kampüs kuran TURKTİCARET.net, 11 ayda bu ofislerini faaliyete geçirdi. Ofisin içerisinde çalışanlar için özel tasarlanan bin metrekarelik bahçe, spor, dinlenme, masaj odalarının yanı sıra kahvehane, sokak lambaları ve market bulunuyor. Çalışanların verimliliğini artıracak hiçbir detaydan kaçınılmayan Bursa temalı yeni ofiste her türlü konfor, aydınlatma, iklimlendirme ve akustik gibi çok önemli detaylar incelikle uyarlandı.

OSMANLI KONAĞI HAYRAN BIRAKIYOR
Osmanlı Konağı ise ofisin en gözde mekanı olarak göz dolduruyor. Ofisin içinde 2 katlı ayrı bir tema olarak düşünülen konak, heybetli görünüşüyle Osmanlı tarzını ve Bursa’nın ruhunu yansıtmasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.
Odaları çalışanların rahat edebileceği şekilde ayarladıklarını ifade eden TURKTİCARET.net İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Yalçın, “Yaklaşık 11 aylık sürede böyle bir mekanı ortaya çıkardık. 2 bin metrekarelik bir alana kampüs kurduk. İçerisinde Bursa’nın bütün değerleri var. Her şey Bursa’ya benzer şekilde yapıldı. Bu şekilde verimlilik ve geçirilen zaman arttı. Burada çalışanların yaşadığı mutluluk ile birlikte yüzde 40’a yakın performans artışı gördük. Teleferik ve ipek kozasından yapılmış toplantı salonları da şirket binamıza ayrı bir renk kattı” dedi.
Ofisin yeni halinden memnun olduklarını ifade eden iş geliştirme uzmanı Emel Asa, “Uzun zamandır bu projenin içerisindeydik. Tüm gelişmelerini görebildik. Bu kadar güzel bir yer beklemiyorduk. Bu durum bizi şaşırttı” şeklinde konuştu.
(İHA)