BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  SAĞLIK

Bu masaj ömrünüze ömür katıyor!

Dünya çapında birçok ünlünün kullandığı Sinderella bakım sistemi Büyükada Anadolu Kulübü'nde hizmete başladı

Abone ol

Türkiye’nin tek kulüp Spa’sı olan Su Spa & Wellness Center, Büyükada Anadolu Kulübü’ndeki ikinci yaz sezonunda hizmet vermeye başladı…

İstanbul’da üç ayrı şubesiyle hizmet veren ve kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Su Spa & Wellness Center, Büyükada Anadolu Kulübü ’nde yaz sezonunu açtı. Sezonun sürprizi ise dünyada Madonna, Shakira ve Gwyneth Paltrow gibi ünlülerin kullandığı Sindrella Bakımı’nın Anadolu Kulübü’nde de uygulanmaya başlaması oldu…

İstanbul’un stresinden uzaklaşmak, Büyükada’nın eşsiz güzelliğinin tadını çıkarmak, yorgunluktan bedeninizi ve ruhunuzu arındırmak için Büyükada Anadolu Kulübü bünyesindeki Su Spa & Wellness Center’da rezervasyonlara yoğun ilgi yaşanıyor...

Özel bir şekilde dekore edilmiş, egzotik kokularla donatılmış Su Spa & Wellness Center’da Uzak Doğu’nun geleneksel ritüellerini yaşatan masaj terapilerinin yanı sıra, sağlık, güzellik, formda kalma ve rahatlama gibi farklı bakım programları da uygulanıyor.

Su Spa & Wellness Center’da dünyaca ünlü markaların kişiye özel ürünlerinin kullanıldığı cilt ve vücut bakımları, incelme, sıkılaşma ve selülit tedavilerine yönelik uygulamalar da bulunuyor.

Anadolu Kulübü Su Spa & Wellness Center’da Klasik İsveç Masajı, Spor Masajı, Anti- Stres Masajı, Aroma Terapi ve Lenf Drenaj Masajı’ndan oluşan Klasik Masaj Programları, Ayurveda, Thai Masajı, Bali Masajı, Hot Stone Therapi, Lomi Lomi Nui gibi Uzakdoğu Masajları, VIP Hamam, Fin Sauna, Buhar Odası ve Beauty Bölümü bulunuyor.

SİNDERELLA'NIN BAKIMI İLE GELEN GÜZELLİK

Su Spa & Wellness Center’da uygulanan programlardan biri de Sindrella Bakımı olarak bilinen ve dünya çapında birçok ünlünün kullandığı sistem. Ultratone adlı cihazla gerçekleştirilen bakım; incelme, sıkılaşma, güçlenme, lenfatik drenaj, selülit ve cilt bakımı gibi bir çok alanda çok amaçlı bir tedavi sistemi sunuyor.

Yüz ve vücut şekillendirmede kişiye özel çözümler sunan Ultratone cihazında, yaklaşık 2 milyonun üzerinde program seçeneği bulunuyor.

Tüm dünyada vücut ve yüz şekillendirmede uzmanlaşmış kişilerin ihtiyaçlarına cevap veren bakım sistemi, Madonna, Gwyneth Paltrow ve Shakira gibi bir çok ünlünün güzellik sırrı olarak da biliniyor.

Su Spa & Wellness Center hakkında:

Yaklaşık 7 ay önce Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu Şebnem Akman tarafından kurulan Su Spa & Wellness Center, şu anda 3 şube ile faaliyet gösteriyor; İstanbul Etiler’deki Mayadrom Sports Center, dünyanın en eski kulüplerinden biri olan ve 1881 yılında kurulan Çiftehavuzlar’daki Büyük Kulüp ve Büyükada’daki Anadolu Kulübü. Su Spa & Wellness Center’ın şu anda yaklaşık 16 bin üyesi bulunuyor. Su Spa & Wellness Center Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Akman, şu anda Türkiye’de bu alandaki en genç yatırımcı unvanını taşıyor.