BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,97
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Bu kredi fırsatı kaçmaz

Ağaoğlu İnşaat müşteri çekebilmek için bankayı aradan çekti. Kendi sunacağı kredide oranlar hayli cazip..

Abone ol Ağaoğlu İnşaat, Eltes projeleri için bankayı aradan kaldırdı; gelecek cuma başlayacak 300 konutluk kampanyasında faizi yüzde 0,45'e kadar düşürdü..

Ağaoğlu İnşaat, Eltes projeleri için yeni kampanya başlattı. İstanbul Ataşehir'deki Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence'taki toplam 300 konut için başvuranlar konut kredisi alıp bankaya değil, 'Ağaoğlu Konforlu Kredi' kampanyasını gelecek hafta başlatan şirkete borçlanacak. Kampanyadaki en yüksek faiz oranı 60 ay vade için yüzde 0.99 olacak.

KARIMIZDAN FEDAKARLIK EDİYORUZ

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kampanyanın tanıtım toplantısında, küresel piyasalardaki ABD kaynaklı dalgalanma ve Türkiye'deki siyasi belirsizliklerin yeni bir bekleme dönemi başlattığını belirterek, "Fakat biz Türk ekonomisine güveniyoruz. Doğru ödeme koşulları ile satışa sunulan doğru projelere talep devam ediyor" dedi.

Ağaoğlu, piyasadaki belirsizlik nedeniyle fiyatların düşmesini beklemenin yanlış olduğunu ifade ederek, "Tapu dairelerinde belirli yerler hariç, hala kuyruk var. Bu kampanyada da kârımızdan fedakarlık ederek var olan talebi karşılamak istiyoruz" diye konuştu.

TEMİNAT EVİN KENDİSİ OLACAK

Ağaoğlu Genel Müdürü Hasan Rahvalı da, Starland için oluşturulan ödeme modeliyle 669 konut sattıklarını belirtti. Rahvalı, Türkiye'deki sorunlu krediler konusunda ise "Bizim insanımız kredisini ne olursa olsun ödüyor. Ama bankalar şu anda bu kadar uygun koşullu kredi veremediği için sattığımız konutu teminat olarak alıp kendi modelimizi oluşturduk. Türkiye'de sorunlu krediler yüzde yarım civarında. Bankalarımızdaki toplam kredilerin yüzde 3'ünün sorunlu olduğunu düşünürsek konut kredilerinde bir sıkıntı yok.''

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Ağaoğlu Konforlu Kredi kampanyası ile ev alanlar yüzde 10 peşinatın ardından 24 ay vade için faiz ödemeyecek. Kampanyada; 36 ay vadede yüzde 0.45, 48 ayda 0.65 ve 60 ayda ise 0.99 oranlarında faiz ödenecek. Konutlar ise taşınmaya hazır. Ağaoğlu, özkaynakları ile oluşturduğu bu modelle 300 konut satmayı hedefliyor. Kampanya kapsamındaki Eltes Gold Residence'ta fiyatlar 213 bin YTL ile 393 bin YTL arasında değişirken, Eltes Güneşi'ndeki konutlar ise 183 bin YTL'den 243 bin YTL'ye kadar çıkan fiyatlarla satılıyor. Ali Ağaoğlu, kampanyaya ilişkin, şu anki belirsizliğin atlatılacağını ve faizlerin belli bir süre sonra gerileyeceğini düşündüklerini aktardı.