BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu kızlar Pendik'in gururu oldu

İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleştirilen 18. Avrupa Yıldızlar Halter Şampiyonası’nda Pendikli iki genç kız madalya alarak yüzümüzü güldürdü.

Abone ol

İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleştirilen 18. Avrupa Yıldızlar Halter Şampiyonası’nda Pendikli iki genç kızımız podyuma çıkarak yüzümüzü güldürdü.

44 kiloda Neslihan Çatalca Avrupa birincisi olurken; 69 kiloda Hilal Tunçöz Avrupa üçüncüsü oldu. Pendik’e bu gururu yaşatan sporcularımızdan Neslihan Çatalca, İspanya’da Türk bayrağını göğe kaldırmanın gururunu yaşadığını ifade ederken ileri ki yıllar da olimpiyatlarda da ülkemizi temsil edeceğine inandığını belirtti.

Hilal Tunçöz ise, gece gündüz çalışmalarının sonucunu madalya almalarıyla mutlu bir son olduğunu söylerken; Türkiye’nin gücünü bu şekilde göstermiş olduklarını ifade etti. Görüşlerini aldığımız hocaları Meliha Sarıkoca ise iki sporcunun aynı zamanda Pendik’i de temsil ettiklerini vurguladı.

Başkan Şahin, sporcularımızı geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde kabul ederek başarılarının devamını diledi.