BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bu kadınla ilişkiye giren yandı

Adana'da fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık etmek suçlamasıyla 15 gün önce tutuklanan bu kadınla ilişkiye giren hastaneye koşuyor...

Abone ol

Adana'da fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık etmek suçlamasıyla 15 gün önce tutuklanan 25 yaşındaki L.A.’nın HIV virüsü taşıdığı ortaya çıktı. Polis, L.A. ile ilişkiye girdiğini belirlediği kişilere telefon ederek en yakın hastaneye gitmeleri konusunda uyarmaya başladı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 15 gün önce fuhuş yaptığı ve fuhşa aracılık yaptığı iddia edilen L.A.’yı gözaltına aldı. Genç kadın, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adliyeye gönderilmeden önce, zührevi hastalık incelemesi için kan örneği alınan L.A.’nın HIV virüsü taşıdığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine harekete geçen polis, L.A. ile ilişkiye giren kişileri saptamaya başladı. İlişkiye girdikleri belirlenen kişiler hastaneye gitmeleri için uyarılırken, bu kişilerden, aynı kadınla ilişkiye giren tanıdıkları varsa onları da hastalığın bulaşma ihtimaline karşı bilgilendirilmeleri için yardım istedi.