BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bu kadın ölürse sorumlusu Gandi olacak!

Hipertansiyon hastası Cemile Özaydın'ın, Başbakan Erdoğan'a yazdığı mektupta ölümünün sorumlusunu açıkladı.

Abone ol

Bursa'da yüksek tansiyon hastası bir kadın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, CHP Liderini televizyonda izleyince tansiyonunun daha da çıktığını, vefat etmesi halinde sorumlusunun Kemal Kılıçdaroğlu olacağını söyledi.

Merkez Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi'nde oturan hipertansiyon hastası Cemile Özaydın, televizyondaki mitinglerinden takip ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini duyunca tansiyonunun çıkarak, rahatsızlandığını öne sürdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben bir mektup yazan Özaydın, ölümü halinde sorumlu kişi olarak Kılıçdaroğlu'nun savcılığa verilmesini istedi. Dilekçesine, deprasif sendrom olduğuna dair hastalık raporunu ve kimlik fotokopisini ekleyen Özaydın, soluğu AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda aldı. İlginç talebini Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ve İlçe Başkanı Refik Özen'e anlatan Özaydın, mektubunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmesini istedi. Koyuncu ve Özen, ilk defa böyle bir taleple karşı karşıya kaldıklarını ifade ettiler.

Başbakan Erdoğan'ın hayranı olduğunu ifade eden Cemile Özaydın, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinglerine hep sabrettim. Kılıçdaroğlu hep yalan söylüyor, iftira atıyor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı üzmesine sebep oluyor. Ben de onun üzülmesine dayanamıyorum. Ben de depresif sendrom hipertansiyon hastalığı var. Kılıçdaroğlu'nun sözlerini duydukça ben fenalaşıyorum. Bu sefer ilaçlar da etki yapmıyor. Ben de bu mektubu yazdım ve Başbakan Erdoğan'a ulaştırılması için buraya geldim. Eğer bu günlerde ölürsem bunun sebebi Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Onun Başbakan hakkında kullandığı kötü kelimelerinden dolayı çok etkileniyor, tansiyonum 22'ye yükseliyor, kalp atışlarım 100'e çıkıyor. İlaçlarım etki etmemeye başladı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinlediğim zaman altüst oluyorum. Kılıçdaroğlu'nun Başbakan hakkında konuşmamasını tavsiye ediyorum. Artık lütfen sussun. Başkasının ölümüne sebep olmasın. Ve ben ölürsem, Başbakan bunun sebebinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu savcılığa bildirsin. Ben onu dinleyince fena oluyorum. Dinlemeyince de olmuyor. Daha önce pek etkilenmiyordum. Ama Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingini izledim. Her sözünün başında Başbakan'a iftira etmesi, onlar beni bir anda fenalaştırdı. Kalbim hızla çarpmaya başladı. Tansiyonum yükseldi. Neredeyse ölecektim. O an ilaçlarım olmasa belki de yoktum" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ise, "Çok enteresan, ilk defa böyle bir taleple karşılaştık. Cemile hanım bize bir mektup getirdi. Ve bunu Başbakan Erdoğan'a ulaştırmamızı istedi. Mektubunu okuduğumuzda, ölürse buna sebep olan kişinin Kılıçdaroğlu olduğunu belirterek, bu konuda savcılığa başvurulmasını istediği yazıyordu. Gerçekten ilginç ama bu Özaydın'ın samimi olarak dile getirdiği bir sıkıntısı. Biz de bu mektubu en kısa sürede Başbakan Erdoğan'a ileteceğiz" diye konuştu.