BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL

Bu kadarını o da beklemiyordu!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan CHP'nin yemin etmeme tavrını değerlendirdi ve bir itirafta bulundu...

Abone ol

Bir mutabakat beyanı olana kadar CHP'nin yemin etmeyeceğiz kararı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı şaşırttı. "İtiraf edeyim bu kadarını CHP'den beklemiyordum" başlıklı bir yazı kaleme alan Hakan ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Hakan'ın CHP'nin yemin etmeme kararı üzerine ilk düşüncelerini şöyle sıraladı:
"Sonunu iyi hesap edemedikleri bir eyleme giriştiklerini ben de söyledim. Hazırlıksızlıklarını, plansızlıklarını, derme çatma hareketlerini ben de ağır bir dille eleştirdim. Dahası...
Etki altında kalacaklarını, hiçbir şey elde etmeseler de pes edip yemin edeceklerini, direnemeyeceklerini, Dayanamayacaklarını düşündüm. Hatta kendi içlerinde bir çatlama olacağını bile bekledim."

"Şimdi itiraf ediyorum. Fena halde yanılmışım" diyen Hakan şöyle devam etti:
"Bütün "Yanlış yapıyorsunuz" baskılarına karşın... "CHP bitmiştir" türü yargılara karşın... Önüne gelenin CHP'ye çakmasına karşın... Ekranlarda nasıl da taktik bir hata yaptıklarının söylenmesine karşın... Dostun da, düşmanın da ağzını her açışta "CHP ne yaptığını bilmiyor" demesine karşın... Yeni yönetimden memnun olmayanların tüm çabalarına karşın... "Bunlar bir hafta bile dayanamazlar" tahminlerine karşın... Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grubu, milim taviz vermedi, her fırsatta "Gerekirse hepimiz milletvekilliklerimizi feda ederiz" mesajını verdi, bölünmedi, ezilip büzülmedi, diklenmeden dik durdu.
İtiraf ediyorum:
Bu kadarını ben de beklemiyordum."