BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  GÜNCEL

Bu işte bir terslik var!

Komik denebilecek bir olay yüzünden kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından bıçaklanan adam, dakikalarca eli karnında ambulans bekledi.

Abone ol

Bursa'da kahvehanede kağıt oynayanları izlerken yenilenlere gülen Sadık Kulunkara, hiç tanımadığı bir kişi tarafından karnından bıçaklandı. Yanlış noktadan çağrıldığı ileri sürülen ambulans 20 dakika sonra olay yerine ulaştı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Darmstad Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede yaşandı. Arkadaşının oturduğu masada kağıt oynayanları izleyen 35 yaşındaki Sadık Kulunkara, yenilenlere gülünce hiç tanımadığını Erkan A., tarafından bıçaklandı.

ELİNİ KARNINA DAYAYIP KANAMAYI DURDURMAYA ÇALIŞTI

Karnına aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Kulunkara, elini karnına bastırıp kanamayı durdurmaya çalışırken, vatandaşlar 112 Acil Servis’i aradı. Ancak iddiaya göre 112 Komuta Merkezi başka bir hastayı taşıyan ambulansı görevlendirdi ve ambulans olay yerine yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine ulaştı. Elini kanayan karnına bastıran Kulunkara polise olayı anlatırken, zanlı da yakalanarak gözaltına alındı.