BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL

Bu iller dikkat sağanak yağış geliyor

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sahalarında bulunan Bursa, Bilecik ve Kütahya’da bu gece ve yarın gündüz gök gürültülü sağanak y...

Abone ol

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sahalarında bulunan Bursa, Bilecik ve Kütahya’da bu gece ve yarın gündüz gök gürültülü sağanak yağışların görülebileceğini bildirdi.
Yapılan yazılı açıklamada, olası asi sel, su baskını, yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklara karşı uyarılarda bulunarak, “Bugün akşam saatlerinde Marmara’nın Doğusu (İznik, Yenişehir, İnegöl) (Bilecik, Osmaneli, Gölpazarı, Pazaryeri) ve Kütahya çevrelerinde (Kütahya, Domaniç, Tavşanlı, Emet, Hisarcık) başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece ve yarın gündüz saatlerinde Marmara Bölge geneli ile Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare); Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Bursa’nın Doğu ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kilogram/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu ve benzeri) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.
(İHA)