BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51

Bu hatalar çok yapılıyor

Bu hatalar çok yapılıyor

Gün içinde yaptığımız ancak pek çoğumuzun farkında olmadığı hatalar var… İşte o hatalardan bazıları ve dikkat etmemiz gereken hususlar…

Bu hatalar çok yapılıyor

Telefonu temizlememekElimizden neredeyse hiç bırakmadığımız telefonlarda klozet kapağından daha fazla bakteri olduğunu biliyor muydunuz? Yüzümüze zarar vermemek için günlük olarak telefonlarımızı ıslak mendille temizlemeli ya da kulaklık takarak telefon kullanmalıyız.

Bu hatalar çok yapılıyor

Makyaj fırçalarını temizlememekDikkat etmemiz gereken konulardan biri de makyaj malzemelerini özellikle makyaj fırçalarını temizlemek olmalı. Üzerindeki bakteri oluşumunu engellemek için günlük olarak makyaj fırçamızı ılık suyla yıkamalıyız.

Bu hatalar çok yapılıyor

Sivilceleri sıkmakYüzünüzde oluşan sivilceleri sıkmayın. Bu sonrasında daha kötü görünmenize ve yüzünüzde iz kalmasına neden olacak. Bunun için sivilcelerinizi kurumasına izin verin ve düzenli su içmeye dikkat edin!

Bu hatalar çok yapılıyor

Makyaj malzemelerini çöpe atmamakKıyamayıp çöpe atmadığınız makyaj malzemeleri bire bakteri yuvası. Siz siz olun süresi geçen hiçbir makyaj malzemesini çantanızda bulundurmayın! Maskara, ruj gibi çoğu makyaj malzemesinin ömrü 6 ayken; oje gibi daha dayanıklı olanlar 1 yıl kullanılabiliyor.