BIST 9.579
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.489,26

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona 3 tanesi yerli 6 tanesi yabancı film gösterime giriyor korkudan drama işte bu haftanın filmleri

Bu hafta vizyona giren filmler

Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girdi.

Bu hafta vizyona giren filmler

İlksen Başarır'ın yönettiği, Mert Fırat, Melisa Sözen, Hare Sürel ile Mustafa Uzunyılmaz'ın rol aldığı "Bir Varmış Bir Yokmuş", izleyici ile buluşacak.

Dram türündeki filmde, duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir ile şarkıyı yapan Ozan'ın tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının dokunaklı hikayesi anlatılıyor.

Bu hafta vizyona giren filmler

Yeni Dünya

Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Soner Erzincan ile Cenan Çamyurdu'nun oynadığı filmin yönetmenliğini Caner Erzincan yaptı.

Down sendromlu bir çocuk ile taşradan İstanbul'a gelen ailesinin hikayesini anlatan filmde, aynı zamanda şehir hayatının insan ilişkileri üzerindeki etkisi konu ediliyor.

Bu hafta vizyona giren filmler

Çekmeceler

M. Caner Alper ile Mehmet Binay'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda; Ece Dizdar, Tilbe Saran, Taner Birsel ile Nilüfer Açıkalın yer alıyor.

Anne ve babası oyuncu olan Deniz'in öyküsünü "oyun" motiflerinin yardımıyla beyazperdeye aktaran filmin konusu şöyle:

"32. yaş gününün gecesinde, kanlar içinde hastaneye kaldırılan Deniz'in, sıkça geçmişe döndüğü yoğun rehabilitasyon sürecinde, ruhundaki kilitli çekmeceler açılacak. Kız çocuk ve ergen cinselliğinin neresinden tutacağını bilemeyen anne babanın, kendi kompleksleri arasında kızlarının bedeninde ve ruhunda açtıkları yaralar ortaya çıkacak."