BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56

Bu hafta sinemalarda neler var hafta sonu vizyonda

Bu hafta sinemalarda neler var hafta sonu vizyonda

14 Şubat sevgililer günü bu yıl salı gününe denk geliyor. 14 Şubat vizyonda olan filmler sevgilimle sinemaya gitmek istiyorum diyenler dikkat. Sevgililer gününde sinemaya gidecek olan çiftler için bu hafta vizyona giren filmleri derledik.

Bu hafta sinemalarda neler var hafta sonu vizyonda

"Karanlığın Elli Tonu" Dakota Johnson, Jamie Dornan, Luke Grimes, Bella Heathcote, Tyler Hoechlin, Kim Basinger ve Jennifer Ehle'nin oynadığı filmin yönetmen koltuğunda James Foley var. E. L. James'in çok satan roman serisinin sinemaya uyarlanan ikinci filmi "Karanlığın Elli Tonu", Christian ve Ana'nın tutku ve tehlike arasında gidip gelen ilişkisini anlatıyor. İlk filmdeki olayların ardından egosu ciddi anlamda hasar alan Christian Grey (Jamie Dornan), Anastasia (Dakota Johnson) ile yeniden beraber olmak ister. İki taraf da bazı tavizler vererek aralarında öncekinden daha sağlam bir ilişki kurmaya başlar ancak Christian'ın geçmişindeki karanlık olay ve kişiler, bu ilişkiye rahat vermeyecektir.

Bu hafta sinemalarda neler var hafta sonu vizyonda

"John Wick 2" David Leitch ile Chad Stahelski'nin yönettiği ve Keanu Reeves, Laurance Fishburne, Bridget Moynahan, John Leguizamo ile Ruby Rose'un oynadığı "John Wick 2" izleyici ile buluşacak. Eleştirmenlerce, 2014 yılının başarılı aksiyon filmlerinden biri olarak gösterilen John Wick'in devam filmi, emeklilik günlerinden geri dönmek zorunda kalan John Wick'in zorlu görevine odaklanıyor. İlk filmde intikam hırsıyla yanıp tutuşan John Wick, emekli olmuş ve tetikçilikten uzak bir hayat kurmuştur. Fakat karanlıklar arkasında işlerini yürüten suikastçı birliğinin tehdidi nedeniyle Wick işine geri dönmek zorunda kalır ve bir anda dünyanın sayılı tetikçilerini karşısında bulur.

Bu hafta sinemalarda neler var hafta sonu vizyonda

"Çakı Gibi" Dan Kwan ve Daniel Scheinert'in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Paul Dano, Daniel Radcliffe, Mary Elizabeth Winstead, Richard Gross ve Marika Casteel gibi isimler yer alıyor. ABD yapımı dram ve komedi karışımı film, ıssız bir adada intihar etmek üzereyken bulduğu bir ceset ile yeniden hayata tutunan Hank adındaki bir gencin hikayesini konu ediniyor.