BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.439,12
HABER /  GÜNCEL

Bu görüntüler bir filmden değil

ABD’nin Philadelphia kentinde bir seyyar restoranda bulunan gaz tankı patladı. Olayda 2’si ağır 9 kişi yaralandı. Patlama anı ve oluşan alev...

Abone ol

ABD’nin Philadelphia kentinde bir seyyar restoranda bulunan gaz tankı patladı. Olayda 2’si ağır 9 kişi yaralandı. Patlama anı ve oluşan alev topu ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Philadelphia’nın Feltonville kasabasında meydana gelen olayda seyyar bir restoranda bulunan gaz tankı şiddetli şekilde patladı. Patlama sonrası seyyar restoran adeta alev topuna dönerken restoranda çalışan anne ve kızı ağır şekilde yaralandı. Yetkililer anne ve kızın vücudunda ciddi yanıklar olduğunu belirtti. Güvenlik kamerası tarafından yayınlanan görüntüde aracın aniden patladığı ve havaya alevlerin yükseldiği görüldü.
Patlama sonrası 2 araç hafif zarar görürken caddede yangın çıktığı fakat alevlerin ev ve işyerlerine sıçramadığı belirtildi. Bölgedeki itfaiye ekipleri ve bomba imha ekipleri olay yerinde araştırma başlatırken patlamanın kaza sonucu gerçekleştiği ve suç işleme amacıyla gerçekleşmediği açıklandı. Görgü tanıkları ise ani bir patlama duyduklarını ve dükkânlarından dışarıya çıktıklarında yanan aracı gördüklerini belirtti.
(İHA)