BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.434,12
HABER /  EKONOMİ

Bu genç adam Ali Ağaoğlu mu?

Türkiye'nin en önemli işadamlarından biri olarak kabul edilen Ali Ağaoğlu'nun yıllar önceki görüntülerini izlerken şaşıracaksınız.

Abone ol

Türkiye yıllardır en çok onu konuşuyor. Yaptığı herşey medyada günlerce tartışılıyor. Ata binmesi olay, projelerindeki iddialı tavırları olay. Özellikle twitter onun hayranları ve karşıtlarının kıyasıya kavgalarına tanık oluyor.

Bu yönüyle en az Başbakan kadar adından sözettiren Ali Ağaoğlu'nu şu sıralar gündeme getiren bir başka şey ise gençlik günleri. Ağaoğlu'nun arşivden çıkan görüntüleri, görenleri şaşırtıyor.

Yıllar önce bir soğuk hava tesisleri açılışında çekilen görüntülerde hayli genç olduğu gözlerden kaçmayan Ali Ağaoğlu’nun bu görüntülerini ilk kez izleyeceksiniz...

İstanbul Kadıköy’de 80’li yıllarda çekilen görüntülerde yakın dostları, Ali Ağaoğlu’nun babasına "Ali ne olacak?" diye sorunca baba Ağaoğlu’nun "Sizlerden ricam ona baskın yapın. Ali evlenmeli. Beni seven ona evlenmesi yönünde baskı yapar. Düzenli bir hayatı olması şart. O bana 30 milyona mal oldu. Ben parayı düşünmüyorum. Para neticede onlara kalacak. Ali çok iyi çok sağlam bir çocuk, memlekete faydalı olacak bir çocuk." şeklindeki cevabı dikkat çekiyor..

Tesisin açılışında "Kadıköy’de böyle bir tesis hiç yoktu. Büyük bir ihtiyaçtı bizim de yerimiz hazırdı; değerlendirelim dedik" şeklinde konuşan Ali Ağaoğlu’nun nostaljik görüntülerini şu sıralar sosyal medyada elden ele dolaşıyor.



Kaynak: http://www.sacitaslan.com