BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  GÜNCEL

Bu galibiyeti almak çok kolay değil

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel galibiyet sonrası sonrası açıklamalarda bulundu

Abone ol

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray'ı 2-1 yendikleri derbi maça ilişkin, ''Bu galibiyeti almak çok kolay değil. Fenerbahçe'nin büyüklüğü burada ortaya çıkıyor'' dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, ''Aslında söylenecek fazla bir şey yok. Maçın 1-0'a gelmesinden sonra rakibimizin beklentimizin üzerinde üzerimize gelmesi bizi engelledi. Devre arasında gerekli konuşmaları yaptık. Bu galibiyeti almak çok kolay değil. Fenerbahçe'nin büyüklüğü burada ortaya çıkıyor. Nerede ve nasıl olduğu önemli değil. Bizim hedefimiz belli. Onlar için yılı kurtarma maçıydı'' dedi.

Her maça final gözüyle baktıklarını belirten Volkan, ''Elimizden geleni yapıp kazanmak için sahaya çıkıyoruz. İlk yarıda istediğimizi yapamadık. İkinci yarıda müthiş bir Fenerbahçe vardı. Böyle bir mutluluk olmaz diye düşünüyorum. Böyle günleri yaşatan takıma ben de dahil teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlara da bakarak yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final maçları ile ilgili olarak da konuşan Volkan, ''Voleybol takımımıza başarı diliyorum. Bu galibiyeti onlara hediye ediyorum. Kupayı bize getireceklerine inanıyoruz'' dedi.