BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Bu fırsata bir göz atın!

Beylikdüzü'nün merkezinde inşasına devam edilen Newista Residence'ta bahar fırsatları başladı.

Abone ol

Projedeki ticari ünitelerin cazip fiyatlarla satışa çıkmasının ardından "0 peşinat 0 faiz" kampanyasıyla ve havayolları çalışanlarına özel fırsatlarla rezidans daireleri satışa sunuldu.

25 yıllık tecrübesiyle Hasoğlu Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşası devam eden Newista Residence'ta baharın gelmesiyle birlikte cazip kampanyalar ve çeşitli ödeme planları sunuluyor.Fiyatların 105,000 TL'den başladığı Newista Residence'ta 0 peşinat ve 0 faiz ile 30 aya kadar uzanan vadelerle birlikte havayolları çalışanlarına özel bahar kampanyası başladı.

Atatürk Havalimanı'na yakın konumuyla dikkat çeken projede havayolu şirketlerinin çalışanlarına özel olarak düzenlenen kampanyada peşin alımlarda %15 indirim uygulanırken tüm vadeli alımlarda da %2 indirim ve ek olarak 30 ay vade imkanı sunuluyor.Anlaşmalı banka tarafınca da çeşitli ödeme planlarının sunulduğu Newista Residence'ın farklı konseptlerde tasarlanan bloklarında her zevke hitap edecek daire seçenekleri sunuluyor. 55 m2 ile 295 m2 arasında değişen daire tiplerinin yer aldığı projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Emlaktasondakika'nın haberine göre, Beylikdüzü'nün merkezinde konumlandırılan Newista Residence'ta 864 rezidans daire ve çeşitli faaliyet alanlarını kapsayan ticari üniteler bulunuyor.Projedeki konutların tümüne sağlanan rezidans hizmetlerinin yanı sıra Newista Residence'ta banka, market, kafe, restoran, eczane, güzellik merkezleri ve ülkenin en önemli markaları ile donatılacak çarşı alanıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor.

Newista Residence'ın 28 adet ticari ünitesi, 1 adet gross market alanı ve 12 adet ofis alanı da metrekaresi 3 bin Dolar'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.İstanbul içi ulaşımda her geçen gün önemi artan Metrobüs hattının da kısa süre içinde proje alanına yürüme mesafesine gelmesiyle birlikte iki Metrobüs durağının arasında yer alacak.

Newista Residence, E-5 ve E-6 otoyollarına yakınlığıyla ulaşım açısından da avantajlı bir konumda bulunuyor. Ayrıca İstanbul'un en büyük fuar alanı olan TÜYAP'a 5 dakika uzaklıktaki proje, Atatürk Havalimanı'na da 15 dakikalık bir mesafe yer alıyor.