BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  DÜNYA

Bu da canlı yayında beddua !

Çaykur Rizespor’un başarısız sonuçlar almasına kızan Kaçkar TV’nin Spor Müdürü Alaattin Onay, canlı yayında beddua etti.<br/>Kaçkar TV’de ca...

Abone ol

Çaykur Rizespor’un başarısız sonuçlar almasına kızan Kaçkar TV’nin Spor Müdürü Alaattin Onay, canlı yayında beddua etti.
Kaçkar TV’de canlı yayınlanan Tele Kulis adlı spor programında ilginç bir olay yaşandı. Çaykur Rizespor’un 12 haftadır kazanamamasına kızan Spor Müdürü Alaattin Onay, el açıp teknik heyet ve bazı yöneticilere beddua etti.

“BEDDUA ETMEYECEĞİM” DEDİ AMA
Son günlerde yaşanan beddua tartışmalarına değinen Onay, “Biz beddua etmeyeceğiz, bize yakışmaz” dedi. Bedduanın uygun olmadığını ifade eden Alaattin Onay, takım için dua edeceğini ifade etse de dayanamadı. İşte o dua:
"Rizespor formasını giyip parasını alan ve hakkını vermeyen futbolcuları, Rizespor’u araç olarak kullanan yönetircileri, hakkını yiyerek formasını vermediği futbolcunun geleceği ile oynayan teknik adamları, formayı hak etmediği halde futbolcuya forma giydiren teknik adamı, Rizespor’u bu duruma düşürenleri Allah’a havale ediyor, hakkımı helal etmiyorum."
(İHA)