BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bu da Bahçeli'nin seçim ebrusu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün seçim çalışmalarını İstanbul'da sürdürdü, Avrupa yakasındaki ilçeleri gezdi

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün seçim çalışmalarını İstanbul'da sürdürdü, Avrupa yakasındaki ilçeleri gezdi. Bahçeli'nin hedefinde AK Parti ve YSK'nın pusula ihalesi vardı. Sözleri Bahçeli'nin o sözleri....

- USTA YAPMAYA GEREK YOK: Çıraklık ve kalfalığı hakkıyla yaşamayanın usta olma şansı yoktur. Başbakana üçüncü dönem vererek usta yapmaya gerek yok. Çünkü, AKP iktidarı tükenmiştir, yıpranmıştır, yıkılmıştır.

- NASIL MİLYARDER OLDULAR: İşsizlik ve yoksulluk devam ederken, diğer taraftan rant ekonomisiyle beslenen siyasi iktidarın işbirlikçileri var. Çok az bir yönetim grubu, Türkiye'de son yıllarda 36 milyarder yetiştirmiş. Bunlar dün neydi ki şimdi milyarder olmuşlar?

- ÇILGINCA PROJELERLE KANDIRIYORSUN: (Kanal İstanbul projesi için) Bunlara kafa yoracağın yerde, akılcı politikalar üreteceğin yerde çıldırmış bir toplumu çılgınca projelerle niye kandırıyorsun.

- KORKU YAYILIYOR: Toplumda baskı ve korkunun yagınlaştırılmaya çalışılması kimseye fayda sağlamaz. Bir sosyal kargaşa olursa bunun altından kimse kalkamaz. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sen de kalkamazsın. Muhalefeti azarlamakla, birilerini kızdırmakla çatışma ortamı yaratıp mağdura bürünme durumuyla artık oy alma dönemi bitmiştir.

- 9 MİLYONU NASIL GÖTÜRÜYORSUN: 11 milyon TL'ye seçim pusulasının ilk ihalesi yapılıyor. Yüksek görülüyor ve 1 milyon TL'nin altına düşen bir ihaleye rıza gösteriliyor. Allah'tan korkmaz insanlar, 9 milyon TL'yi nasıl götürüyorsun, nerede bu savcılar?

BAHÇELİ'DEN İLK 'EBRU'
Fatih'te Allı Turna Kadın Derneği'ni ziyaret eden Bahçeli, ebru sanatçısı Özlem Çolak'ın çalışmalarını ilgiyle izledi. İlk kez ebru çalışması yaptığını belirten Bahçeli kadınları oy kullanmaya davet etti.

'Kaset siyaseti'ne yeni görüntülerle devam

MHP'de ikinci kaset vakası... Daha önce iki genel başkan yardımcısını istifaya götüren skandalın ardından yeni görüntüler internete düştü. Görüntülerin MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu'ya ait olduğu öne sürüldü.

Kasetler, ilkinde olduğu gibi 'farklıülkücülük' sitesi tarafından yayımlandı. Baykal kasetini yayımlayan Habervaktim.com, bu kez kasetlerin internete düştüğünü yazdı. Gazeteci Mehmet Baransu da 'twitter'dan duyurunca görüntüler hızla yayıldı. Kendilerinden hayli küçük kadınlarla birlikte olduğu iddia edilen iki isim de MHP'den İstanbul adayı. Kasetlerin, MHP'nin İstanbul mitingi öncesine denk gelmesi dikkat çekti. 'Farklıülkücülük', MHP yönetimini de istifaya davet etti.