BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Bu CDler Teomanı yakar

Teoman'ın fotoğraf şantajı olayı büyüyor. Şimdi de ortaya iki CD çıktı. Şantajcı "bu CD'ler Teoman'ı yakar" diyor...

Abone ol

Teoman’ın iki kızla grup seks yaparken çekilmiş fotoğraflarını elinde bulundurduğu belirtilen D.Ş. adlı kızın, ünlü popçunun menajeri Funda Sanlıman’a 2 CD’den de bahsettiği ortaya çıktı.

CD'LERDE GRUP SEKS

Dava dilekçesinde tanık olarak adı geçen Fatih Türker bu gelişmeyi anlattı:“D.Ş. bana porno içerikli 14 kare fotoğrafın yanı sıra yine Teoman’la ilgili olduğunu söylediği 2 adet de CD gösterdi. Ben de bunları Teoman’ın menajeri Funda’ya anlattım. Olayın ilk başta polise yansımamasının sebebi zaten CD’ lerdi. D.Ş. CD’lerin içinde grup seks partisi ve suç unsuru taşıyan görüntüler olduğunu iddia etti. Zaten D.Ş.’nin Teoman’dan para istemesinin sebebi ve kendine bu konuda çok güvenmesinin sebebi de CD’ler.

KİMSEDEN KORKUM YOK, TEOMAN'I YAKARIM

Kendine çok güvendiği için CD’leri de yanında getirdi. Telefon görüşmesinde menajer Funda’ya açık açık ‘Ben bu yolda yanmışım. Kimseden bir korkum yok. Teoman beni yakarsa ben de sizi de yakarım. Bu CD’ler polisin eline geçerse hepiniz yanarsınız’ dedi.
Bütün bu konuşmaların kaydı Funda’da var. D.Ş., CD’lerden birinin görüntüsünün bozuk ama seslerin çok net olduğunu, ikinci CD’de ise hem görüntünün hem de konuşmaların çok net olduğunu söyledi.”

Menajer Funda Sanlıman ise CD’lerle ilgili olarak “D.Ş. bize fotoğrafların yanı sıra elinde CD’ler de olduğunu söyledi. Ama F.T. ile buluşmasında onları izlettirmedi. D.Ş.’ye bu konuda inanmıyoruz, böyle görüntülerin olduğunu zannetmiyorum” dedi.