BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
HABER /  DÜNYA

Bu bileklik hayatını kararttı!

İngiltere'de internetten satın aldığı bileziği taktıktan sonra halüsinasyonlar görmeye başlayan kadın soluğu akıl hastanesinde aldı

Abone ol

İngiltere'nin Dorset kentinde yaşayan Jo Wollacott internet sitesinden bir bilezik satın aldı. İlerleyen günlerde cildinde sivilceler oluşan Wollacott kendisini psikolojik olarak da iyi hissetmemeye başladı.Akıl hastanesinde tedavi gören Wollacott'un yaşadığı sıkıntının nedeninin bileziğindeki zehirli bir madde olduğu ortaya çıktı.

Halüsinasyonlar gören 40 yaşındaki Wollacott aynı dönemde işini kaybetti ve erkek arkadaşından ayrıldı. 2 çocuk annesi Wollacott'un oğlu bir gün okuldan eve zehirli maddelerle ilgili bir yazı getirdi.

Kağıdı tesadüfen inceleyen Wollacott bileziğinde zehirli madde olabileceğini fark etti. Bileziği inceleyen uzmanlar içinde kullanılması yasak olan bir maddeye rastladı.Uzmanlar Wollacott'un aylarca bileğinde taşıdığı aksesuarında bulunan zehrin 3 miligramı yutulduğunda öldürücü etkisi olduğunu belirtti.

Wollacott konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bileziği takmaya başladıktan 3 hafta sonra ağzımda apse oluştu. Sonra kusmalar başladı. Bana ne olduğunu anlayamamıştım. Halüsinasyonlar görüyordum.

Doktorlar da ne olduğunu anlayamadı çünkü bütün testlerim negatif çıkmıştı. Yazıyı gördüm ve bütün parçaları birleştirdim. Şimdi sağlığımla ilgili hiç bir sorun yaşamıyorum."