BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Bu bankada 10’uncu müşteri 10 TL alacak

Cuma günü müşterilerin ilgisini çekecek bir kampanya başlıyor. Banka eylüle kadar her gün şubelerine gelen 10’uncu müşteriye 10 TL verecek

Abone ol

Amerikalı ortağı General Electric (GE) Capital Corporation’ın bankadaki yüzde 20.85 oranındaki hisselerini satma süreci başlattığı Garanti Bankası, 26 Mart Cuma günü müşterilerinin ilgisini çekecek yeni bir kampanya başlatıyor.

Bonus kartın 10. yılını kutlayan Garanti Bankası cumadan itibaren Türkiye genelinde Garanti şubelerine giren 10’uncu müşterisine 10 Türk Lirası verecek. Kampanya eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Garanti Bankası’nın Türkiye genelinde toplam 787 şubesi bulunuyor.
Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, “Bonus kartın 10. yılı şerefine kart sahipleri için bir dizi kampanya ve sürpriz hazırladık.

Şu anda televizyonlarda da izleyebileceğiniz ilk kampanyamız ile Dakika Başı 1 Bonus Card kullanıcısına 10 bonus hediye ediyoruz. Bu kampanyadan diğer bankalara ait Bonus Card sahipleri de faydalanabiliyorlar” dedi.

Money de kampanyada

Sezgin şöyle devam etti: “Ayrıca 10. yıl şerefine şubelerde şu ana kadar yapılmamış bir kampanyı hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. 26 Mart Cuma günü devreye girecek ve eylül sonuna kadar devam edecek bu kampanyamızla her gün her şubemizde Bonus kartlarıyla g-matik üzerinden sıra numarası alan 10’uncu kişiye 10 lira vereceğiz. Kampanyamızdan Bonus kartın tüm ürünleri ve Money kart da faydalanabilecek.”

Parayı karta yatıran artı para kazanacak

Garanti Bankası’nın önümüzdeki günlerde başlatacağı bir diğer ilginç uygulama ise hesabında para bulunmayan müşterinin alışveriş sırasında nakit ödemek yerine bu parayı banka kartına yatırması halinde bankanın kendisine vereceği artı parayla banka kartı üzerindeki hesabının artması şeklinde olacak.

Banka, cebinde 100 lirası olan Garanti Bankası müşterisinin bir alışveriş merkezinde bu parayı cebinden doğrudan banka katına yatırırması halinde toplam parası 110 lira olacak.

Nakdin yerine geçecek

Garanti Bankası, altyapı çalışması devam eden yeni uygulamayla banka müşterilerinden performansı en yüksek ilk 100 bin müşteriye yeni Garanti paracardlarını gönderecek.

Bu kampanya ile banka kartını alışverişlerde daha etkin hale getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, “Benim hayalim Türkiye’de banka kartını nakit yerine geçecek etkinliğe kavuşturmak. Bunun için önümüze koyduğumuz hedef 2023 tarihidir. Bu tarihte Türkiye de nakdin yasak olacağı bir ülke olacak. Dünyada Norveç gibi bunu hedefleyen ülkeler var” dedi.