BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,19
HABER /  DÜNYA

Brezilyalı golcü Adana Demir’de

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Brezilyalı forvet Jose Carlos Juninho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Juninho, transfer sürecinin ...

Abone ol

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Brezilyalı forvet Jose Carlos Juninho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Juninho, transfer sürecinin başlamasıyla birkaç kulüpten daha teklif aldığını belirterek tercihini Adana Demirspor’dan yana kullandığını söyledi.
Aytaç Durak Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Adana Demirspor Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gökoğlu, 2012-2013 sezonunda mavi-lacivertli takımda kiralık olarak forma giyen futbolcunun, Slavia Sofia takımından bonservisi ile birlikte transfer edilmesiyle takıma daha iyi hizmet edeceğine inandıklarını söyledi. Gökoğlu, "Juninho, Adana Demirspor Kulübünün şampiyonluğunu yaşamayı ve burada Süper Lig oynamayı düşünen bir kardeşimiz. Sanıyorum ki kardeşimiz Adana’yı da çok sevdi. Aramıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.
Adana Demirspor’un hedefleri bulunan bir takım olduğunu belirten Juninho ise, "Öncelikle şunu söylemek isterim şu anda eşim ve ben çok mutluyuz. Mukavele imzalanıncaya kadar ciddi bir süreçten geçtik. Bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Kulüp başkanımız ve yöneticilerine bana inanıp güvendikleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlar da benim burada olmamı çok istediler. Transfer sürecinde Adana Demirspor’un dışında birkaç takım daha ciddi anlamda benimle ilgilendiler. Fakat benim kafamda tek takım vardı o da Adana Demirspor’du. Burada mutlu olacağıma inanıyorum. Ayrıca takımımızın hedefi olan süper lige çıkmanın bu sene bize nasip olacağına inanıyorum. Geçen yıl kiralık oynamamdan dolayı kafamda oluşan soru işaretleri artık yok. Bu sezonu çok daha iyi geçireceğime inanıyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Jose Carlos Juninho kendisini 3 yıl mavi-lacivert takıma bağlayacak imzayı attı.