BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.434,95
HABER /  MAGAZİN

Brad, Jolieyi çıplak çekti

Brad Pitt, Angelina Jolie'nin çıplak göğüslerini çekmiş.

Abone ol Hollywood şimdi bu haberle çalkalanıyor. Gündemden düşmeyen ünlü aktris Angelina Jolie, bu defa da birtakım fotoğraflarla gündemde.

Hayranları bunu duyunca çok sarsılacak belki ama güzel yıldız, çıplak fotoğraflarıyla W Magazine dergisinin Kasım ayı sayfalarını süslemeye hazırlanıyor.

Alınan bilgiye göre Angelina Jolie'nin yeni doğan ikiz bebekleri Knox ve Vivienne'i emzirdiği sırada eşi Brad Pitt'in çekmiş olabileceği tahmin edilen fotoğrafların, derginin kapağında ve iç sayfalarında yer alacağı belirtiliyor.

Aile mahremiyetine önem verdiğini daha önce sık sık dile getiren Jolie'nin, bu fotoğrafların yayımlanmasına izin vermesi, birçok kişi tarafından tepkiyle karşılanırken, Jolie fanatiklerinin, aktrisin bebeklerini emzirdiğine inanmadıkları ifade ediliyor.

Güzel oyuncu bir röportajında, şimdi iki yaşında olan kızı Shiloh'u emzirmenin hamile kalmaktan daha zor olduğunu söylemişti.

Şimdilik dedikodu olarak ortalıkta dolaşan bu haberin doğruluğu kanıtlanırsa, Breast is Best (Emzirmek en iyisidir) kampanyasının büyük bir ilgi göreceği ve bunun, birçok annenin bebeğini emzirmesinde teşvik edici bir rol oynayacağı düşünülüyor