BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55
GÜNCEL

Bozdağ'dan 'hacıyım' diyen İnce'ye tepki

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim döneminde dini söylemlere sarılmasına tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'da Şefaatli ve Yerköy ilçelerinde AK Parti'nin seçim irtibat bürolarını açılışını yaptı. Bozdağ'ın hedefinde seçmenin dini duygularını sömürmekle suçladığı Muharrem İnce vardı.

Ayetel kürsi okumadan mitinglere başlamadığını söyleyen İnce, AK Parti kurmaylarının hedefinde. İnce'deki bu değişime dikkat çeken Bozdağ, şunları söyledi:

NİYE BU NOKTAYA GELDİ?
-"CHP'lileri camide, türbede, seçim vakti dua ederken pek o kadar görmezdiniz ama şimdi 'Ben hacıyım' diye geziyor Muharrem Bey. 'Beni babam imam hatibe götürüyordu ama yolda öğretmen karşıma çıktı, ben başka okula gittim' diyor. Niye bu noktaya geldi? Seçim nedeniyle geldi."

-"Millet, eskiye dönüşe, yeniden parçalı iktidarlar dönemine, yeniden Ankara'da kirli pazarlıkların olduğu döneme dönüşe izin vermeyecektir. Yeni dönemde de güçlü bir şekilde aziz millet Türkiye'nin rotasını çizecektir."

 -"2019'un ikinci yarısında Yozgat, hızlı trenin test sürüşlerine şahit olacak. Türkiye'nin dört bir yanını raylarla ördük. Önümüzdeki pazar günü Yozgat'a yeni havalimanının temelini atacağız

Sitene Ekle