BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
GÜNCEL

Böyle vahşet görülmedi... 16 yıllık eşini, 2.5 saat boyunca 38 yerinden bıçakladı

GAZİANTEP'de öfkeli koca, ağzını çorapla kapattığı eşini 2.5 saat boyunca 38 yerinden bıçakladı. Karısını bıçakla adeta parçalayan koca, darp edip, işkence yaptığı karısının boğazını kesmeye çalıştı

GAZİANTEP'te öfkeli koca, kıskançlık nedeniyle tartıştığı 16 yıllık eşini, 2.5 saat boyunca 38 yerinden bıçakladı. Çorapla ağzını kapattığı karısını bıçakla adeta parçalayan koca, saatlerce işkencenin ardından karısının boğazını da kesmeye çalıştı. Yaralı haline rağmen direnen kadın, kocası mutfaktan daha büyük bıçak almaya gidince kaçmayı başardı. Yoğun bakımda tedavi gören kadın, 6 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

Gaziantep'in Güneş Mahallesi'nde kocası ve 4 çocuğu ile yaşayan 34 yaşındaki Neslihan Kaya, 6 gün önce 16 yıldır evli olduğu 38 yaşındaki İlhan Kaya ile tartıştı. Kıskançlık nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavganın ardından çocuklarının bulunduğu odaya giden Neslihan Kaya, çocukları ile birlikte uyudu. Gece saat 03:00 sıralarında odaya giren İlhan Kaya, karısını uyandırarak, yan odaya çağırdı. Karısının ağzını çorapla kapatan İlhan Kaya, karısını darp edip, bıçakla kesikler atmaya başladı. Öfkeli koca, karısının kollarında, ayaklarında, göğsünde, sırtında ve yüzünde, bıçak darbeleri ile ağır bir şekilde yaraladı. Sabaha kadar öfkesi dinmeyen koca, 2.5 saat boyunca karısını, dövüp işkence yaptı.

Kanlar içerisindeki Neslihan Kaya, oyulan göbeğinden dışarı çıkan iç organlarını eliyle tutarak, odadan çıkmayı başardı. Kocası mutfakta bıçak ararken, merdivenleri çıkmayı başaran Neslihan Kaya, üst katta oturan ve kaynı ile evli olan kız kardeşi Emine Kaya'nın kapısını çaldı. Kız kardeşini kanlar içerisinde gören Emine Kaya, polisi ve 112'yi arayarak yardım istedi. Bıçağı bulan öfkeli koca da üst kata çıkarak, kapıyı açmasını istedi. Emine Kaya'nın bağırması üzerine ise İlhan Kaya, karısını çok sevdiğini, bu olanları kendisinin yapmadığını, kendisine yaptırıldığını söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler