BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Böyle ölüm görülmedi!

Böyle ölüm ne görüldü ne duyuldu..İşte 51 yaşındaki işadamının yaşamını yitirdiği o korkunç olay...

Abone ol

İzmir'e yer fıstığı pazarlamak üzere gelen Osmaniye'nin önde gelen işadamlarından şeker hastası 51 yaşındaki Servet Yalçın, tuvalete gitmek için aracından indiği sırada, fırtınanın da etkisiyle 15 metrelik uçuruma düşerek yaşamını yitirdi.

Yalçınay Fıstıkçılık Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yalçın'ın, birçok televizyon programına katıldığı da öğrenildi.Olay, bugün saat 01.00 sıralarında İzmir- İstanbul Karayolu'nun, Manisa'nın Akhisar İlçesi ile Balıkesir arasındaki Gelenbe Mevkii'nde meydana geldi. Osmaniye'de yer fıstığı ticareti yapan kentin tanınmış işadamlarından Servet Yalçın, TIR dolusu fıstığı İzmir'e gönderdikten sonra kendisi de uçakla geçen salı günü İzmir'e geldi. Gerekli iş görüşmelerini yapıp fıstıkların satışını gerçekleştiren Yalçın, daha sonra şoförünün kullandığı otomobille İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

FIRTINADAN UÇURUMA YUVARLANDI

İstanbul'da iş görüşmeleri yapmayı planlayan Servet Yalçın, şeker rahatsızlığından dolayı sık sık yaşadığı idrar sorunu nedeniyle şoföründen aracı durdurmasını istedi. Küçük tuvalet ihtiyacını gidermek için otomobilden inip karanlıkta kaybolan Yalçın'ın uzun süre geri dönmemesi üzerine şoförü aramaya çıktı. Yaklaşık 15 dakika süren aramaların ardından Servet Yalçın, yakındaki uçurumun dibinde bulundu. Şoförün yardım istemesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinde işadamının hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma ekipleri de fırtınanın etkisiyle dengesini kaybederek karalıkta farketmediği 15 metre derinliğindeki uçuruma düşen işadamı Servet Yalçın'ın cesedini yola çıkardı. Yalçınay Fıstıkçılık Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Servet Yalçın'ın, sektörüyle ilgili birçok televizyon programına katıldığı da öğrenildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Servet Yalçın'ın cenazesinin, Osmaniye'de toprağa verileceği bildirildi