BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,58
HABER /  SEÇİM

Böyle bir rezalet TC Başbakan'ı olamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli Aydın'ın Nazilli ilçesinde halka hitap etti.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında Aydın'da düzenlediği mitingde konuştu. İktidarı sert sözlerle eleştiren Bahçeli Başbakan Erdoğan için 'Böyle bir rezalet Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı olamaz' dedi. 

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından önemli satırbaşları:

Dikkat edilirse bi ALO Fatih çıkmıştır. Bu Fatih'in tarihteki Fatih'le uzaktan yakından alakası yoktur. Bu Fatih başka bir Fatih 'ALO' yeterlidir. Hemen karşıdaki cevap 'emriniz olur'dur. İşte medya böyle kontrol altındadır. 
 
Recep Tayyip Erdoğan yanlışlıklarında kararlı gözüküyor. Bu da hem  kendisinin hem de Türkiye'nin felaketini hazırlıyor. Türkiye'de gelir dağılımdaki adaletsizlik uçurumlar yaratıyor. Yoksulluk sürekli artış gösteriyor. 

Açılım denilen zırva Türkiye için bir ihanet yolu olmuştur. Şimdi Türkiye'de 2014 yılı özerkllik yılı olarak düzenlenmek istenmektedir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de çalıştırdığı milletvekilleri çıkan yasalara ne kadar itiraz etse de hiçbirini dikkate almayıp, sayısal çoğunluktan hareketle bazı yasalar çıkmıştır ki Türkiye'de büyük sıkıntılar yaratan yasalar olarak ortaya çıkmıştır. 

"BÖYLE BİR REZALET TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BAŞBAKAN'I OLAMAZ"

Mitinglerine taşıma insanlar getiriyor. Ondan sonra da yolsuzluk ve rüşvetin kendilerine hiç bulaşmadıklarını iddia ediyor. Bu tapelerde bir baba oğul konuşması var. Bu çok iğrençtir, bu çok rezalettir. Böyle bir rezalet Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı olamaz.

Bir zamanlar akil insanlar vardı nerede onlar? Kimsiniz siz? Bunların içerisine sanatçı, kültür insanı, aydın var. Şimdi nerdesiniz ne yapıyorsunuz? Bu tapeleri hiç mi okumuyorsunuz? İmralı canisini biliyorsunuz da şimdi niye sessiz kalıyorsunuz AK akiller. Bunlara ihanet yapıldığını anlatmaya var mısınız? Var mısınız böyle bir çalışmanın içinde.

Tükriye iyiye gitmiyor vatandaşlarım. Türkiye'de öfke artmaya başladı. Seçimlere 17 gün var Türkiye bir felakete doğru sürükleniyor. Yolsuzluk ve rüşvet olayları diktatörleri yıkar, halkın ayaklanmasını kışkırtır, Türkiye'de rejim değişliklerine kadar gidebilir. İşte en son arap baharında bunlar ortaya çıktı. Hüsnü Mübarek görevinden alındı şimdi cezaevinde müebbet ceza çekiyor. Libya'da 1968'den beri tek adam olarak ülkeyi yöneten Kaddafi linç edilerek hayatını kaybetti. Ukrayna'yı görüyorsunuz neler oluyor? Türkiye bu gibi yollara sapmamalıdır. 

AKP'ye oy vermiş kardeşlerim, Recep Tayyip Erdoğan'dan kendisine çeki düzen vermesini isteyiniz. Bir çıkış yolu bulmalıyız, bu çıkış yolu mutlaka sandıkta olmalıdır, sokakta değil. Sokak kirlidir, karanlıktır, kanlıdır. Türkiye'yi sokaklara dökmek isteyenler Türkiye'yi mahvetmek isteyenlerdir. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi balla kaymakla avutma. Bu tahriklere kapılmamalıyız. Demokrasi içerisinde çözmeliyiz.