BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Böyle arkadaş olmaz olsun!

Madde bağımlısı genç ev arkadaşını kesti. Olayla ilgili cinayet gerekcesi herkesi şaşırttı.

Abone ol

Saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Goncagül Sokak'ta bulunan bir binanın bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılan Murat Er (34) olayın meydana geldiği adreste yaşamaya başladı. Bir süre sonra Taşkın Sarıaltun ile tanıştı.

Sarıaltun tehditle arkadaşı Er'in evine yerleşti. Bunun üzerine Er ve Sarıaltun'un arası bozuldu. Er ve Sarıaltun cinayetten önce de kavga etti. Kavgadan sonra Sarıaltun yatağına uzanarak uykuya daldı. Arkadaşının uyuduğunu gören Er, bir balta ile Sarıaltun'un boynunu kesti. Sarıaltun olay yerinde hayatını kaybetti. Er ise polisi arayarak arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, suç aletini ele geçirip Er'i gözaltına aldı. Karakola götürülen zanlı, cinayeti, arkadaşının kendisini ölümle tehdit etmesinden dolayı işlediğini söyledi. Sarıaltun'un cesedi Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Ailesinin, zanlı Murat Er'i yetimhaneden alarak evlatlık edindiği, Er'in 4 yıl önce bu durumu öğrendiği ve evden ayrıldığı ortaya çıktı. 2 çocuk babası olduğu ve eşinden ayrıldığı öğrenilen Er'in, 3 yıl önce de uyuşturucu madde kullanmaya başladığı iddia edildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.