BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  SAĞLIK

Botoks hakkında doğru bilinen yanlışlar

Botoks hakkında bildiklerinizin doğruluğuna emin misiniz? elmaelma.com'un botoks hakkında hazırladığı haberle hem bilgilerinizi test edin hem de sağlıklı bir botoks için gerekli şeyleri öğrenin.

Abone ol

Botoks hakkında eksik ve yanlış bilgilere dikkat! elmaelma.com'un haberine göre, botoks denince akla gelen ilk şeylerden biri olan gerçeklikten çok uzaklaşmış veya devasa sırıtan yapay güzellik olabilir. Ancak her konuda olduğu gibi botoks hakkında da bazı doğru bilinen yanlışlar bulunmaktadır. Bu gün sizler için sıklıkla sorulan Botoks nedir, botoks hakkında doğru bilinen o yanlışları Medikal Estetik Hekimi Dr. Hüseyin Tırman açıkladı.

Bakın hekimimiz botoks hakkında hangi önemli noktalara değiniyor...

''Botoks aslında bahsedildiği gibi her büyük sorunda her zaman kullanılan ve estetikte insanları kötü gösteren uygulamaların tek sorumlusu değildir. Botoks sadece kas güçlerini dengeleyerek, zaman içerisinde nasıl pantolonunuzu fazla sıktığınızda belinizde nasıl pot olursa botoks da aynı şekilde yüzümüzde oluşturduğu kırışıklıkları dengelemek ve zaman içerisinde aşağıya düşen belirli unsurların kasları dengeleyerek yerlerine gelmesini sağlayan bir tedavidir.''

Kaynak: elmaelma.com