BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62
HABER /  GÜNCEL

Boşanmak isteyen kardeşini öldürdü

Kozan İlçesi'nde 44 yaşındaki Murat Yıldız, eşinden boşanmak isteyen kardeşi 38 yaşındaki Orhan Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdü

Abone ol
Henüz bilinmeyen bir nedenle eşinden boşanmaya karar veren fırın işçisi Orhan Yıldız, saat 17.30 sıralarında ağabeyleri Murat ve Fırat Yıldız ile Karacaoğlan Mahallesi'ndeki Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında bulunan Muhsin Yazıcoğlu Parkı'nda buluştu. İddiaya göre Murat ve Fırat Yıldız, kardeşleri Orhan'ın eşinden boşanmasına karşı çıktı ve bu nedenle tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Orhan ve Fırat Yıldız, Murat'a sandalye ile vurdu. Bunun üzerine Murat Yıldız da kardeşleri Orhan ve Fırat'ı bıçakladı. 
 
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Orhan Yıldız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fırat Yıldız ise hayati tehlikesi bulunduğu için ilk müdahalenin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Murat Yıldız ise ayakta yapılan tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.