BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bonzai topçunun sonu olacaktı

Geçtiğimiz hafta oynanan Hollanda-Arjantin maçını izledikten sonra odasına çekilip ardından oturdukları binanın 7’inci katından atladı.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta oynanan Hollanda-Arjantin maçını izledikten sonra odasına çekilip ardından oturdukları binanın 7’inci katından atlayarak intihar girişiminde bulunan bir genç ağır yaralandı. Bir dönem altyapıda top koşturan gencin bonzai adlı uyuşturucuya bulaştığı için takımdan kovulduğu ve bu nedenle bunalıma girdiği iddia edildi.

Olay, Ataşehir Küçükbakkalköy Gülseren Sokak üzerinde yer alan apartman dairesinde geçtiğimiz hafta meydana geldi. Geçtiğimiz hafta oynanan Hollanda-Arjantin maçını izleyen 18 yaşındaki A.G, bir süre sonra odasına çekildi. Oğlunun bir süredir bulaştığı bonzai illetinden dolayı psikolojisin bozuk olduğunu bilen babası sık sık oğlunun odasına giderek iyi olup olmadığını kontrol etti. Bir süre sonra duydukları sesle irkilen aile bireyleri A.G’nin 7’inci kattan aşağıya atladığını fark etti.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILAN GENÇ YOĞUN BAKIMA ALINDI
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan A.G’yi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Bir haftadır yoğun bakımda tedavisi süren gencin hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi. Acılı aile bireyleri anne Nurcan ve baba Ender Gönderiç olay gününden bu yana hastanede çocuklarından gelecek iyi haberi bekliyor. A.G’nin kardeşleri de ağabeylerinden sağlığı için dua ediyor.
A.G’nin amcası E.G, “Çocuklarımızı, gençlerimizi bu bonzai denilen illet maddeye alıştırıyorlar. Bizim yeğenimiz de aynı. Biz 2,5 senedir uğraşıyoruz" dedi.
A.G, “Maç seyrederken evde bunalıma girdi ve kendini aşağı attı. Babası ile maç seyrediyordu. Hollanda-Arjantin maçı vardı o maçı seyrediyorlardı. Tabii doktorlar rahat uyusun diye uyku ilacı veriyorlar. Çocuk evde sabaha kadar uyumuyordu. Uyku ilacını aldıktan sonra odasına geçiyor. Babası ‘oğlum ne yapıyorsun’ diyor, ‘oturuyorum baba bir şey yok’ diyor. Babası tekrar salona geçiyor oğlum yat diyor kapısını da kapatıyor. Babası tekrar salona geçiyor. Bu sırada bir ses geliyor, aşağıya bir bakıyorlar çocuk aşağıda yatıyor, kendini atmış aşağıya” diye konuştu.

“ALTYAPI DA FUTBOL OYNUYORDU, ORADAN ATILDI”
A.G’nin kardeşi H.G ise “Hepimiz çok üzgünüz, kardeşimiz canına kıymaya çalıştı. Kardeşim bir boşluğa düştü. Altyapı da futbol oynuyordu, oradan atıldı. Sıkıntılarımız oldu. Ondan sonra arkadaş çevresinden dolayı uyuşturucu maddeye başladı. Kurtulamadı, bağımlısı oldu. Ankara’da 6 ay bir tedavi görecekti” şeklinde konuştu.
H.G, “Kendini bir boşlukta buldu, nasıl attı bizde bilmiyoruz. Aileler çocuklarına sahip çıksınlar. Bu bonzai denen illet bütün gençlerimizi öldürdü. Kaç kişi” dedi.
(HİA)