BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
HABER /  MEDYA

Bombalayıp CNN Türk'ten ayrıldı!

Serdar Tuncer, Doğan Grubu ile yollarını ayırdı. Tuncer'in ayrılma gerekçesi ise Çağlayan Adliyesi'ndeki hain saldırıyla ilgili...

Abone ol

Serdar Tuncer, CNN Türk'teki programını bitirdi. Twitter hesabından, yaşanan son gelişmelerden sonra bitirme kararını aldığını duyuran Tuncer, programa emeği gecenlere de teşekkür etti. Doğan Grubu, Savcı Mehmet Selim Kiraz'a yönelik terör saldırısı sonrası, ekran tutumu nedeniyle eleştirilmiş cenaze törenine ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun akreditasyon talimatıyla alınmamıştı. 

Ramazan ayında Kanal D'de, yıl boyunca da CNN Türk'te "Başka Şeyler" adlı programın sunuculuğunu yapan Serdar Tuncer, Doğan Grubu ile yollarını ayırdı. Twitter hesabından açıklama yapan Tuncer, yaşanan son gelişmelerden sonra programı bitirme kararı aldığını duyurdu ve emeği geçenlere teşekkür ettti. 

serdar-tuncer.jpg

TWITTER'DEN TEPKİ GÖSTERDİ

Çağlayan Adliyesi'ndeki hain saldırıyla ilgili olarak twitter adresinden, olay günü tepki gösteren Serdar Tuncer, isim vermeden bazı medya gruplarını da eleştirmişti. İlk olarak "Bir olay olur, binlerce insanın aslında ne olduğunu görürsün. Tabii gözün varsa" tweetini paylaşan Tuncer, operasyon sonrası da "Savcıya Rabbimden acil şifa dilerim. Hainlere, ahmaklara, çanakçılarına da siyasetçisinden gazetecisine kadar, yuh olsun, yazıklar olsun..!" tweetini attı. 
 
serdar-tuncer.20150402230450.jpg
ekran-resmi-2015-04-03-08.05.52.png