BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  GÜNCEL

Bomba Muharrem İnce iddiası! Yarın patlayacak...

CHP'de işler durulmuş gibi görünse de Muharrem İnce'nin yarın ortalığı karıştıracağı iddia edildi. İddiaya göre, 'Sen onursal başkan ol ben de Genel Başkan olayım' teklifi Kemal Kılıçdaroğlu'nca reddedilen İnce, 'olağanüstü kurultay için imza toplayın' çağrısı yapacak.. İnce açıklamayı Perşembe saat 21.00'de Habertürk'te yapacağını duyurdu.

Abone ol

CHP'de 24 Haziran seçimlerinin ardından karışan ortalık durulmuş gibi görünse de Muharrem İnce'nin parti içi muhalefeti yarın tekrar harekete geçireceği iddia edildi. Egepostası'nın Muharrem İnce'yi destekleyen ve noter tasdikli imza toplayan gruptan aldığı bilgiye göre, İnce yarın bir basın açıklamasıyla hem seçim sürecinde partisiyle yaşadığı sorunları anlatacak hem de resmen 'olağanüstü kurultay için imza toplamaya başlıyorum" diyecekti. Ancak İnce bu haberin yayılmasının ardından attığı Twietle Perşembe günü saat 21.00'de Habertürk canlı yayınına çıkacağını duyurdu. Böylece açıklama bir gün ertelenmiş oldu.

'YARIN BASIN TOPLANTISI NDA ANLATACAK'... Muharrem İnce taraftarları hafta başında başlatacakları 'noter tasdikli imza toplama hareketini' hafta ortasına ertelemişlerdi. Bu ertelemenin arkasında Muharrem İnce'nin yapacağı açıklamayı bekleme kararı olduğu öne sürüldü. Habere göre, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçim gecesi kameraların karşısına çıkarak neden açıklama yapmadığını, seçim kampanyasını nasıl götürdüğünü, Genel Merkez'in kampanya sürecinde ona yeterli desteği vermediğini ve bu nedenle yalnız kaldığını anlatacak.

'ADAY OLMAM'DAN NEDEN GERİ ADIM ATTI?.. Aday gösterildikten sonra CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu'nun karşısına çıkmayacağını açıklamasına karşın neden daha sonra geri adım atarak Kılıçdaroğlu'na "Sen çekil ben genel başkan olayım" teklifi yaptığını, istediği cevabı alamayınca kameralar karşısına çıkıp neden "Örgüt işini bilir" dediğini de gerekçeleriyle anlacak.

'İMZALARI TOPLAYIN' ÇAĞRISI... İnce için imza toplama hareketi baylatan grubun iddiasına göre Muharrem İnce yapacağı açıklamada 'Olağanüstü kurultay için imzaları toplayın' çağrısı da yapacak. Bu çağrının ardından CHP örgütlerinde olağanüstü kurultay toplanması yönünde ortak imza hareketi başlatacağı belirtiliyor.

İnce'den flaş kurultay çıkışı Kılıçdaroğlu'na ne teklif etti

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'na fena patladı! Yenildiysen...