BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.491,15
HABER /  GÜNCEL

Bomba iddia önemli kişilere suikast yapacaklar tarih de belli

Ergenekon ve Balyoz davalarında 4 yıl 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra beraat eden eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı askeri savcısı olan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok FETÖ'nün suikast timi oluşturduğu iddiasında bulundu.

Abone ol

Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski askeri savcısı olan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ’cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve Türkiye'de kargaşa ortamı yaratmak amacıyla, bir kaç içinde önemli kişilere suikast yapacaklarını öne sürdü.

'Üçok, 'Siyaset adamlarına, önemli sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, din adamlarına, spor yöneticilerine, sanatçılara karşı olacak bu eylemler'' dedi. Üçok tarih de verdi, ''Benim bildiğim kadarıyla önümüzdeki bir kaç ay içerisinde yapılacak'' dedi.

Daha önce de twitter hesabından FETÖ'nün Makedonya ve Kosova'da 60 dönümlük çiftlik satın aldığını ve suikast timi kurduğunu ifade eden Üçok şunları yazmıştı:

KARGAŞA ORTAMI YARATACAKLAR: - "15 Temmuz darbe girişiminde başarılı olamayan FETÖ ve SAHİPLERİ,yeni bir kargaşa ortamı yaratmak amacıyla, Makedonya ve Kosova'da kurdukları özel timlerle siyasilere,din adamlarına,gazetecilere, spor adamlarına,sivil toplum liderleri vb karşı suikast planları yapmaktadırlar. Dikkat!"

ÖZEL TİM KURDULAR: - "Malum İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİNİN kontrolünde olan FETÖ’nün suikast timleri Makedonya’da 60 DÖNÜM çiftlik satın aldı. Bu çiftlikte kimler yok ki, eski SAT,MAK,TAK timlerinin firarileri, UÇK artıkları,paralı askerler ve PROFESYONELLER .Bizler buradayız, BEKLİYORUZ."