BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,62
ALTIN 2.474,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bolusporda görev dağılımı yapıldı

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'da yeni başkan Emin Semercioğlu'nun 51 kişilik yönetimin kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Abone ol

Bir hafta önce yapılan olağanüstü kongrede rakibi Yılmaz Becikoğlu'nu 65 oyla geride bırakıp Boluspor'un 13'üncü başkanı seçilen Emin Semercioğlu, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Semercioğlu başkanlığında yapılan toplantıya 40 yönetici katıldı. Uzun yıllar sonra ilk kez kalabalık bir toplantıya sahne olan Boluspor Kulübü'nde yeni sezon öncesi görev dağılımı da yapıldı. Kırmızı-beyazlı kulüpte Osman Gürsoy'dan boşalan Futbol Şube Sorumluluğu görevine Nedret Yıldız getirildi. Yeni başkan yardımcıları Abdullah Abat, Nejat Öztürk, Tuncer Şengün, Cihangir Coşkun Kubilay ve Bayram Ali Aydoğanlı olurken, Tuncay Alnıak ise Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü seçildi. Recep Aydoğanlı, Ercan Albayrak, Halit Yıldız, Erdal Yıldırım, İsmail Cem Alparslan, Naci Yörük, Nadi Okur ve Osman Kayışoğlu As Başkanlık görevine getirildiler. Dış İşler Sorumluluğunu ise Hüseyin Kayalıoğlu üstlendi.

Ulaşım Sorumlusu olarak Erdal Bayrak görevlendirilirken, Boluspor'un TFF Sorumluları ise İrfan Bayar, Kadri Özersin,
Murat Ahmet Başoğlu, Selim Çetin ve Orhan Kahraman oldu.
Amatör Futbol Şube Sorumlusu Sefa Meral seçilirken, Mustafa Nuri Gürsoy ve Aydın Oskay da Amatör Futbol Şubesi'nde görev alacaklar.